Saadet Partisinden patriot gelmesin yürüyüşü

Saadet Partisinden patriot gelmesin yürüyüşü


BARTIN (A.A) - Saadet Partisi İl Başkanı Ünal Yurtbay, patriot füzelerinin indirileceği İskenderun Limanında Biz geliyoruz, patriotlar gelmesin yürüyüşü düzenleyeceklerini söyledi.
     Yurtbay, parti binasında yaptığı basın açıklamasında, Türkiyeye yerleştirilecek patriot füzelerinin kirli ve tehlikeli bir oyunun parçası olduğunu, füzelerle birlikte Kahramanmaraşa Alman, Adanaya Hollanda, Gaziantepe ise Amerikan askerlerinin geleceğini savundu.
     Patriotların, Türkiyeyi korumak için değil İslam ülkelerini birbiriyle savaştırmak için getirildiğini öne süren Yurtbay, şöyle konuştu:
     NATO, barışın değil, küresel emperyalizmin silahlı gücüdür. Girdiği yere, kan ve zulümden başka hiçbir şey götürmemiştir. Bizim Amerikanın kalkanına da, NATOnun patriotuna da ihtiyacımız yoktur. Ne var ki, AKP iktidarının politikaları, milletimizin tarih boyunca ortaya koyduğu asalet ve kararlılıktan çok uzaktır. Herkes bilmelidir ki bu topraklar, NATO toprağı değil, İslam toprağıdır. Yine herkes bilmelidir ki bu topraklar sahipsiz değildir. İşte bu gerekçelerle Saadet Partisi olarak, Genel Başkanımız Mustafa Kamalakın öncülüğünde, Edirneden Karsa, Sinoptan, Hataya tüm ülke sathında harekete geçiyoruz. Biz geliyoruz, patriotlar gelmesin diyerek büyük bir yürüyüş başlatıyoruz. Hedefimiz, bu kirli ve sinsi oyunu bozmaktır. Zulme, işgale, savaşa, sömürüye, kalkana, füzeye karşı onurlu bir duruş ortaya koymaktır. Yürüyüşümüz, 20 Ocak Pazar günü, patriot füzelerinin indirileceği İskenderun Limanında büyük buluşma ile son bulacaktır. Bu tarihi yürüyüşe tüm milletimizi davet ediyoruz
    
     Muhabir: Selim Bostancı
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Saadet Partisinden patriot gelmesin yürüyüşü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER