Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Başkan

Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Ayaz: -Huzur, bereket, barış istiyorsak İslam Birliğini acilen kurmak zorundayız


BARTIN (A.A) - Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ayaz, Huzur, bereket, barış istiyorsak İslam Birliğini acilen kurmak zorundayız dedi.
     Ayaz, parti binasında düzenlenen Gençlik Kolları 8. Bölge Toplantısında yaptığı konuşmada, siyonizmin kirli emelleri sonucunda kan, gözyaşı, açlık ve savaşlarla boğuşan bir dünyanın hakim olduğunu öne sürerek, ülkenin de işbirlikçi hükümetlerin iş başına getirilmesi sonucu yoksulluk, işsizlik, buhran ve tahribatla karşı karşıya kaldığını iddia etti.
     Türkiyenin NATOdan patriot füzesi talebinde bulunmasının, Suriyeden gelecek olası saldırılar için mi yoksa İrana yapılacak saldırılardan terör devleti İsraili korumak için mi olduğunun konuşulması gerektiğini ifade eden Ayaz, şöyle konuştu:
     NATO, bugüne kadar hiç bir İslam ülkesinde mazlumdan yana olmadı. NATO, kendisini İslam düşmanı olarak seçmişken, Türkiye gibi nüfusun yüzde 99u Müslüman olan bir ülkede böyle bir sistem kuruyorsa, bu bizim için zillettir. Şöyle bir baktığımızda, arkamızda Avrupa Birliği, Amerika, Fransa, İsrail ve NATO var. Karşımızda da Filistin, Irak, İran ve Suriye, yani kardeşlerimiz var. Müslümanı, Müslümana düşman edecek sözde böyle bir savunma, özünde saldırı sisteminin kurulması kesinlikle vahim sonuçlar doğuracaktır. 40 yıldır Erbakan hocamızdan Siyonizmin hiç bir taşın altını boş bırakmayacağını öğrendik. Elbette her işin ucu sonunda İsraile dayanıyor diyemeyiz. Ama her kaldırdığımız taşın altında İsrail var.
     Gerek ülkede, gerekse dünyada yaşanan olayların bir kez daha İslamsız saadet olmayacağını gösterdiğini savunan Ayaz, Müslümanların yer yüzünde hakka ve adalete dayalı bir nizam kurmakla mükellef olduklarını ifade etti.
     Ayaz, insanlığın saadet ve selametinin, Müslümanların gayretine bağlı olduğunu vurgulayarak, Çünkü, İslamın insanlığa yönelik projesi vardır. İslam huzurdur, esenlik ve barıştır. Huzur, bereket, barış istiyorsak İslam Birliğini acilen kurmak zorundayız diye konuştu.
     Toplantıya, Saadet Partisi Bartın İl Başkanı Ünal Yurtbay, Gençlik Kolları Bartın İl Başkanı Erol Tarak, Karabük Gençlik Kolları İl Başkanı Vedat Başar ve Zonguldak Gençlik Kolları İl Başkanı İsmail Avcı ile üç ile bağlı ilçe başkanları katıldı.
    
     Muhabir: Selim Bostancı
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Başkan Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER