Saadet Partisi Safranbolu İlçe Başkanlığı Kongresi

Saadet Partisi Safranbolu İlçe Başkanlığı Kongresi -Genel Başkan Başdanışmanı Erbakan: -"Türkiyemizin içinde bulunduğu siyasi atmosfer ve bölgemizdeki olaylara baktığımızda, en sık aklımıza gelen biz bu filmi daha önce seyretmiştik


KARABÜK (A.A) - Saadet Partisi Genel Başkan Başdanışmanı Fatih Erbakan, "Türkiyemizin içinde bulunduğu siyasi atmosfer ve bölgemizdeki olaylara baktığımızda, en sık aklımıza gelen biz bu filmi daha önce seyretmiştik düşüncesidir" dedi.
     Erbakan, partisinin bir otelde düzenlenen Safranbolu İlçe Başkanlığı Kongresinde yaptığı konuşmada, 10 yıldır TBMMye giremedikleri ve belediye başkanlıklarını kazanamadıkları için boşuna uğraştıklarını söyleyenler bulunduğunu belirterek, bir işi ihlasla yürütmenin dünyadaki en büyük akıllık ve en büyük zenginlik olduğunu söyledi.
     Olaylara daha farklı baktıklarını anlatan Erbakan, şunları kaydetti:
     "Türkiyemizin içinde bulunduğu siyasi atmosfer ve bölgemizdeki olaylara baktığımızda, en sık aklımıza gelen biz bu filmi daha önce seyretmiştik düşüncesidir. Biz feraset sahibi insanlarız. Bu sebeple dış mihrakları çok iyi tanıyoruz, onların oynamak istediği oyunları çok iyi biliyoruz. Bu sebeple olaylara battığımız zaman herkesten daha farklı değerlendiriyoruz. Milli Görüşçüler olarak bu filmi bir yerlerden hatırlıyoruz diyoruz."
     AK Parti iktidara gelince cumhuriyet tarihinde ilk defa Çankaya Köşkünde başı örtülü bir cumhurbaşkanı eşi olduğunu dile getiren Erbakan, "Bu, ne kadar güzel bir olay. Milli Görüşçüler olarak bununla en fazla biz iftihar ediyoruz. Bin sene İslama hizmet etmiş bir milletin en yüksek makamında başörtülü kimselerin olması lazım. AK Parti iktidarında tecvitle Kuran-ı Kerim okuyan bir başbakanımız var. Namaz kılan, hacca giden bakanlarımız var. AK Parti iktidarı döneminde geç de olsa başörtülü kızlarımız üniversitelere yeniden kabul ediliyor" ifadesini kullandı.
    
     Muhabir: Ahmet Özler
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Saadet Partisi Safranbolu İlçe Başkanlığı Kongresi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER