Saburhane Spor Kulübü yönetimi, Başkan Gürünü

Saburhane Spor Kulübü yönetimi, Başkan Gürünü ziyaret etti


MUĞLA (A.A) - Saburhane Spor Kulübü yöneticileri, Muğla Belediye Başkanı Osman Gürünü ziyaret etti.
     Saburhane Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Çelebi, ziyarette yeni kurulan kulüpleri hakkında bilgi verdi. Çelebi, Saburhanenin kendi kültürünü, özünü koruyan bir semt olduğunu belirterek, "Çocuklarımızı ve gençlerimizi sporla tanıştırmak için yola çıktık. Semt çocuklarının kötü alışkanlıklardan uzak, sporla iç içe olması için kulüpleşme kararı aldık ve bu kulübü kurduk. Sporun her branşında olmak istiyoruz. İlk başta futbol kursu açtık ve bir haftada 120 genç arkadaşımız kayıt yaptırdı" dedi.
     Belediye Başkanı Gürün ise sporun sadece futboldan ibaret olmadığını, gençlerin tüm spor dallarında kendilerini geliştirmesi gerektiğini söyledi.
     Gürün, kulübe ellerinden gelen desteği vereceklerine işaret ederek, "Gençlerin spor yapması, sporla ilgilenmesi için belediye olarak yeni tesisler yaptık. Düğerek Sosyal Tesisleri de bitmek üzere. Saburhane Sporun da çocuklarımızı sporla tanıştırmak için elinden geleceğini yapacağına inanıyorum. Muğla Belediyesi olarak sizlere her konuda destek olmaya hazırız" diye konuştu.
    
     Muhabir: Durmuş Genç
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Saburhane Spor Kulübü yönetimi, Başkan Gürünü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER