Sadece bunlar dilencinin üzerinden çıkanlar

Sadece bunlar dilencinin üzerinden çıkanlar -Eskişehir merkez Odunpazarı ilçesinde zabıta ekiplerinin dilenirken yakaladığı kişinin üzerinden banka dekontları, bireysel kredi ödeme makbuzları ve emekli olduğunu gösterir belge çıktı


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehirde merkez Odunpazarı ilçesinde zabıta ekiplerinin dilenirken yakaladığı kişinin üzerinden banka dekontları, bireysel kredi ödeme makbuzları ve emekli olduğunu gösterir belge çıktı.
     Odunpazarı ilçe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri kent merkezi başta olmak üzere 43 mahallede dilencilere yönelik operasyon gerçekleştirdi.
     Operasyonda şehir merkezinde dilenirken yakalanan Mustafa G, Çarşı Zabıta Karakoluna götürüldü.
     Mustafa Gnin üzerinden 350 lira paranın yanı sıra banka dekontları, 26 bin liralık bireysel kredi ödeme makbuzları ve emekli olduğunu gösterir belge çıktı.
     Mustafa Gnin Ankaradan dilenmek için Eskişehire geldiğini tespit eden zabıta ekipleri, dilencinin üzerinden çıkan para ve evraklara el koydu.
     Ekipler, Mustafa Gye ilgili kanun kapsamında para cezası uyguladı.
     Odunpazarı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü yetkilileri, vatandaşların rahat, güvenli ve huzur dolu bir ortamda yaşamalarına imkan sağlamak amacıyla sürdürülen çalışmaların her geçen gün daha da genişleyerek devam edeceğini bildirerek, dilenmek suretiyle vatandaşların huzurunu kaçıran duygu simsarlarına göz açtırmayacaklarını kaydetti.
    
     Muhabir: Hicret Özkan
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Sadece bunlar dilencinin üzerinden çıkanlar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER