Şafaatli Ziraat Odası Başkanı Adnan Erdoğmuş güven tazeledi

Şafaatli Ziraat Odası Başkanı Adnan Erdoğmuş güven tazeledi

Yozgat'ın Şefaatli İlçesi Ziraat Odası Başkanı Adnan Erdoğmuş, başkanlığa yeniden seçilerek güven tazeledi.
Şefaatli Ziraat Odası Olağan Genel Kurulu seçimi , Şefaatli Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Salonunda gerçekleştirildi. Tek listeyle seçime katılan mevcut BaşkanAdnan Erdoğmuş, 52 delegenin oyunu alarak güven tazeledi.
Başkan Adnan Erdoğmuş, seçim sonrası yaptığı teşekkür konuşması nda, göreve geldiği ilk günden itibaren çiftçilerin yanında olduğunu söyledi. Erdoğmuş, "Çiftçilerimizin odamızdan istek ve taleplerinin karşılanması noktasında her türlü imkanı seferber ettik. Geçen bu 4 yıllık süre zarfında imkanlarımız dahilinde aldığımız görevi başarıyla yerine getirdiğimize inanıyorum. Ziraat odası olarak üyelerimize doğrudan hizmet vermenin yanında çiftçilerimizin sorunlarının çözümü için çaba gösterdik."dedi.
Erdoğmuş, 4 yıllık görevi süresince yaptığı hizmetlerin bazılarını şöyle sıraladı: "Ziraat odası merkez binamızın etrafına parke taşı döşenerek daha güzel görünüme kavuşturduk. Daha önce kurulan mısır kurutma makinasının eksiklerinin giderilerek faaliyete geçirilmesini sağladık. Selektör, mısır kurutma ve arpa ezme makinelerinin bulunduğu bahçe duvarının tamamlanmasını yaptık. Odamız bünyesine 1 adet kepçe alarak çiftçilerimizin hizmetine sunduk. Daha önce sulama birliğinden temin ettiğimiz greyder ile merkez ve köy yollarının açılmasını sağladık. İlçemizde eksik olan süt birliğinin kurulması sağlanarak ilçemiz ve köylerine kazandırdık. Arpa kırma değirmeni kurularak hayvancılık yapan çifçilerimize maliyetine hizmet verdik. Odamız bünyesine 1 adet ekin sıkıştırma silindir makinası aldık.Tarımsal sigorta bayiliğini aldık."
CİHAN
<< Önceki Haber Şafaatli Ziraat Odası Başkanı Adnan Erdoğmuş güven... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER