Safahat hafızı Ömer Çam Sultanbeylide anıldı

Safahat hafızı Ömer Çam Sultanbeylide anıldı


İSTANBUL (A.A) - Mehmet Akif Ersoyun ünlü eserini ezbere okuduğu için Safahat Hafızı olarak tanınan Ömer Çam, vefatının 10. yılında anıldı.
     Sultanbeyli Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Kültür Merkezinde düzenlenen panele, Ömer Çamın oğulları, Kaymakam Mehmet Ceylan, Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Vefa Vedat Budak, öğrencileri ve çok sayıda seveni katıldı.
     Sultanbeyli Belediyesi, Ordulular, Akkuşlular ve Ünyeliler derneklerinin ortaklaşa düzenlediği panel öncesinde Ömer Çamın hayatını anlatan belgesel film izlendi.
     Panelin açılışında konuşan Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, O, eğitim gönüllüsüydü. O, bir neslin inşasında, altın neslin yetiştirilmesinde ömrünü fedakarca harcamış bir isimdi. Aramızdan ayrılışının acısı hep taze olsa da hocamızı vefatının 10. yılında yine Sultanbeylide anmanın huzurunu yaşıyoruz. O, hayat devam ettikçe hep hatırlanacak ve hayırla yad edilecektir ifadelerini kullandı.
     Panelde konuşan Doç. Dr. Nuh Aslantaş, Ömer Çamı rahmetle andığını söyledi ve slayt gösterisi eşliğinde hocanın hayatını özetledi.
    
     Muhabir: Metin Tokgöz
     Yayıncı: Sibel Ertürk Kurtoğlu
<< Önceki Haber Safahat hafızı Ömer Çam Sultanbeylide anıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER