Safranbolu Belediyesine plaket

Safranbolu Belediyesine plaket


KARABÜK (A.A) - Büyük Anadolu Birliği Konfederasyonu, Safranbolu Belediyesine, Anadolu kültürüne yaptığı katkılardan dolayı plaket verdi.
     Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Aygür, belediyede düzenlenen plaket töreninde yaptığı konuşmada, sivil toplum kuruluşlarının günümüzde çok önemli rol oynadıklarını, belediyeler ve konfederasyonun, doğa ve Anadolu kültürü gibi pek çok konuda çalışmalarının birbirine benzediğini söyledi.
     Konfederasyonun kendilerini böyle bir plaketle onurlandırmasının kendilerini mutlu ettiğini anlatan Aygür, şunları söyledi:
     Belediye olarak kültürün korunması adına çok büyük çalışmalar yapıyoruz. Safranboluda yapılan çalışmalar neticesinde bütün Anadolu da koruma bilinci yerleşiyor. Konfederasyon olarak sizlerde ülkemiz adına Anadolu kültürü başlığı altında değerli çalışmalar yapıyorsunuz. Diliyorum ki birlikte de pek çok başarılı çalışmalara imza atacağız. Bu vesile ile böyle bir plaketi bizlere layık gören birliğinize teşekkür ediyor, başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum.
     Konfederasyon Başkanı Yusuf Çelik, Anadolu kültürüne yaptığı katkılardan dolayı Safranbolu Belediyesi adına plaketi, Başkan Yardımcısı Aygüre takdim etti.
    
     Muhabir: Ahmet Özler
     Yayıncı: Neşat Ergül
<< Önceki Haber Safranbolu Belediyesine plaket Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER