Sağlık çalışanlarının darp edildiği iddiası

Sağlık çalışanlarının darp edildiği iddiası -Kavakkapı Aile Sağlığı Merkezi çalışanlarını darp ettikleri öne sürülen saldırganlar yakalandı


ERZURUM (A.A) - Kavakkapı Aile Sağlığı Merkezi çalışanlarının darp edildiği, saldırganların yakalandığı bildirildi.
     Halk Sağlığı Müdür Vekili Dr. Mehmet Akif Eryiğit yazılı açıklamasında, merkezde görevli sağlık çalışanlarından bazılarının, bir grubun saldırısına uğradığını ve darp edildiğini, bıçaklı saldırganların polis tarafından yakalandığını kaydetti.
     Olayın ardından saldırganlar hakkında Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulduğunu belirten Eryiğit, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
     "Kavakkapı Aile Sağlığı Merkezine gelerek darp ve bıçakla yaralama girişiminde bulunan kişiler, Emniyet Müdürlüğü ekiplerince etkisiz hale getirilerek olası facianın önüne geçilmiştir. Bahsi geçen olayla ilgili şahıslar polis ekipleri tarafından gözaltına alınmış, Beyaz Kod uygulaması çerçevesinde kurum avukatlarımızca mağdur personelimize yönelik hukuki destek sağlanarak, Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulmuştur. Halk Sağlığı Müdürlüğü olarak bu tip saldırıları şiddet ve nefretle kınar, bütün sağlık personelinin haklarının sonuna kadar takipçisi olacağımızı bildiririz."
    
     Muhabir: Selami Küçükoğlu
     Yayıncı: Mustafa Yıldız
<< Önceki Haber Sağlık çalışanlarının darp edildiği iddiası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER