Sağlık hizmetleri ilçelere yaygınlaştırılacak

Sağlık hizmetleri ilçelere yaygınlaştırılacak


KIRŞEHİR (A.A) - Kırşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Opr. Dr. Mehmet Öncel, sağlık hizmetlerinin ilçelere yaygınlaştırılması için çalışma yapacaklarını söyledi.
     Öncel, Kırşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Emin Turpçu ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinde yaptığı konuşmada, Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinin fiziki mekan ve sağlık hizmeti kalitesindeki artış nedeniyle burada bir talep patlaması yaşandığını belirterek, ilçe hastanelerinin hizmet kalitelerinin de arttırılacağını ifade etti.
     Kaman ve Mucurdaki devlet hastanelerini fiziki mekan, cihaz ve hekim yönünden güçlendirileceğini vurgulayan Öncel, Eksik cihazlarımızı ve branşlarımızı en kısa zamanda tamamlayarak, ilçelerden merkeze hasta akışını azaltmak istiyoruz dedi.
     Cemiyet Başkanı Turpçu da, Öncele yeni görevinde başarı dileyerek, Kırşehirde sağlık hizmeti kalitesinin artmasında basın yayın kuruluşları olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını kaydetti.
     Ziyarete, Ahi Televizyonu Genel Müdürü Müşerref Acer ve Anadolu Ajansı Kırşehir Büro Sorumlusu Abdullah Yıldız da eşlik etti.
    
     Yayıncı: Abdullah Yıldız
<< Önceki Haber Sağlık hizmetleri ilçelere yaygınlaştırılacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER