Sağlık Müdürü Özbek, evde bakım hizmeti

Sağlık Müdürü Özbek, evde bakım hizmeti alan hastaları ziyaret etti


BAYBURT (A.A) - Bayburt Sağlık Müdürü Dr. Zülkarni Özbek, Evde Sağlık Hizmeti uygulaması kapsamında kentte görevlendirilen doktor, hemşire ve sağlık personelinin evde bakıma muhtaç 194 hastaya hizmet verdiğini belirtti.
     Özbek, Sağlık Bakanlığının, hastaların yaşam kalitesini yükseltmek amacıyla başlattığı Evde Sağlık Hizmeti uygulaması kapsamında evlerinde sağlık hizmeti alan doğuştan bedensel ve görme engelli Emine Zavut, felçli Niyazi Kaygusuz ile çalıştığı inşaatta elektrik çarpması sonucu yatağa bağımlı kalan Murat Marabayı evlerinde ziyaret etti.
     Ziyaret ettiği hastalar hakkında görevlilerden bilgi alan Özbek, Bakanlığımız tarafından başlatılan Evde Sağlık Hizmetleri ile hastalarımızın ayağına giderek onların gerekli bütün bakımlarını yapıyoruz. Bu hizmetimiz hasta ve hasta yakınlarımızı menmun ederken biz sağlık çalışanlarını da mutlu ediyor. Müdürlüğümüzün SODES kapsamında yürüttüğü Sağlık Destek Merkezi Projesi ile yine hastalarımızın yatak, bez ve ilaç gibi çeşitli ihtiyaçlarını da ücretsiz olarak gideriyoruz dedi.
     Özbek, kentte görevlendirilen doktor, hemşire ve sağlık personelinin evde bakıma muhtaç 194 hastaya hizmet verdiğini de sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Abdulkadir Nişancı
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Sağlık Müdürü Özbek, evde bakım hizmeti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER