Sağlık personeline üreme sağlığı konulu eğitim

Sağlık personeline üreme sağlığı konulu eğitim -Sivas Halk Sağlığı Müdürlüğünce düzenlenen eğitim programı, 5 gün sürecek


SİVAS (A.A) - Sivas Halk Sağlığı Müdürlüğünce sağlık personeline yönelik Üreme sağlığı konulu eğitim programı düzenlendi.
     Halk Sağlığı Müdürü Levent Sağlam, İl Sağlık Müdürlüğü Eğitim ve Dinlenme Tesisinde düzenlenen programın açılışında yaptığı konuşmada, eğitimin 24-28 Aralık tarihleri arasında verileceğini söyledi.
     Eğitim programına Sivasın yanı sıra Gaziantep, Kayseri, Tokat, Ordu, Giresun, Kahramanmaraş ve Gümüşhaneden doktor, ebe ve hemşirelerin katıldığını ifade eden Sağlam, sağlıklı birey ve nesiller yetiştirmek için ilk adımın koruyucu hekimlikten geçtiğini vurguladı.
     Konuyla ilgili yeniliklerin takip edilmesi, gebelik öncesinde, doğumda ve lohusalık döneminde koruyucu sağlık hizmetlerinin kişiye verilmesi gerektiğini ifade eden Levent Sağlam, Kursta edinilen bilgi ve deneyimleri meslektaşlarınızla paylaşın, hastalarınıza da bu bilgileri aktarın ve yeri geldiğinde de onların yararına sağlıklı ortam oluşturun. Burada edindiğiniz bilgilerle döndüğünüz yerde herkese yararlı olacaksınız diye konuştu.
    
     Muhabir: Merve Topuz
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Sağlık personeline üreme sağlığı konulu eğitim Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER