Sağlıkçılara ucuz konut imkanı

Sağlıkçılara ucuz konut imkanı -Sağlık-Sen İzmir Şube Başkanı Recep Atçı: "Tanınmış bir müteahhit firmayla, sendika üyelerine özel fiyatla konut satışı konusunda anlaşmaya vardık"


İZMİR (A.A) - Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen) İzmir Şube Başkanı Recep Atçı, tanınmış bir müteahhitlik firmasıyla, sendika üyelerine özel fiyatla konut satışı konusunda anlaşmaya vardıklarını bildirdi
     Atçı, konuya ilişkin yaptığı açıklamada sendika üyelerinin uygun koşullarda konut sahibi olabilmeleri amacıyla tanınmış bir müteaahhit firmayla görüşme yaptıklarını, görüşmelerin olumlu sonuçlandığını kaydetti.
     İzmirin Bayraklı ilçesi "Barış Anıtı" yakınında tamamlanmış bloklardan, 120 dairenin Sağlık-Sen üyeleri için ayrıldığı bilgisini veren Atçı, daireyi satın alan üyenin tapusunu alır almaz dairesine taşınabileceğini kaydetti.
     Atçı, şöyle konuştu:
     "Bayraklıdaki bu daireler, İzmirin hiç bir semtinde bu şartlarda alınamaz. Bunu da son derece iddialı söylüyoruz. Üyelerimizi ev sahibi yapmak için bir süredir girişimlerimiz vardı. İzmirin yeni fuar ihalesini alan firmanın Bayraklıda yapımını tamamladığı dairelerle ilgili firma yetkilileriyle yaklaşık 3 aylık görüşme trafiğimiz olumlu sonuçlandı. "Barış Anıtı"nın hemen yanındaki bloklardan 120 dairenin Sağlık-Sen üyelerine uygun koşullarda verilmesiyle ilgili anlaşmaya vardık. Dairelerimizi bazı üyelerimiz gezme imkanı buldu. Daha ilk günden 13 daire satıldı."
    
     Muhabir: Mustafa Yıldırım
     Yayıncı: Tolga Albay
<< Önceki Haber Sağlıkçılara ucuz konut imkanı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER