Sağlıklı yaşam için koştular

Sağlıklı yaşam için koştular -İlkadım belediyesi tarafından düzenlenen "1. İlkadım Halk Maratonu Sağlıklı Yaşam Koşusu"nda vatandaşlar sağlıklı yaşam için koştu


SAMSUN (A.A) - İlkadım Belediyesi tarafından düzenlenen "1. İlkadım Halk Maratonu Sağlıklı Yaşam Koşusu"nda, vatandaşlar sağlıklı yaşam için koştu.
     Samsun sahil yolunda düzenlenen etkinliğe, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, eşi Lütfiye Demirtaş, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
     1,5 kilometrelik koşuya katılmak için sahile gelen vatandaşlar önce, okulların Halk Oyunları ekiplerinin gösterilerini izledi.
     7den 70e her yaştan insanın katıldığı koşuyla sağlıklı yaşamı amaçladıklarını belirten İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, herkesin spor yapmasını istediklerini söyledi.
     İlkadım Belediyesi olarak ilkleri gerçekleştirdiklerini ifade eden Demirtaş, "Bugün Karadenizin ilk maratonunu başlatmış oluyoruz inşallah. Büyük küçük herkes bu sahilde koşacağız. Amacımız halkımızla buluşarak, sağlıklı bir yaşam için spor yapmak. Koşarak, hem kilolardan kurtulacağız hem de sağlıklı yaşama kavuşacağız" dedi.
     Demirtaş, konuşmasından sonra koşuya katılanlara hediye vermek için çekiliş yaptı.
     Ardından Başkan Demirtaş ve eşinin aralarında bulunduğu çok sayıda kişi koşuya başladı.
     Sahil yolu boyunca devam eden yarışın sonunda kadınlarda birinci Kardelen Demir, ikinci Fatma Demir, üçüncü Lale Ün oldu. Erkeklerde ise birinci Erol Akın, ikinci Ömer Yıldırım, üçüncü Musa Akbulut oldu.
     Dereceye girenlere hediyelerinin, hafta içinde belediye binasında verileceği öğrenildi.
    
     Muhabir: Hasan Saygan / Fatma Kalay
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu
<< Önceki Haber Sağlıklı yaşam için koştular Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER