Sahte altın operasyonu

Sahte altın operasyonu -Antalya, İstanbul, Sakarya ve Çankırıda düzenlenen Altın kızlar adı verilen operasyonda gözaltına alınan 26 kişiden 10u adliyeye sevk edildi


BURDUR (A.A) - Antalya, İstanbul, Sakarya ve Çankırıda düzenlenen sahte altın operasyonunda gözaltına alınan 26 kişiden 10u adliyeye sevk edildi.
     Burdur Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı doğrultusunda Burdur Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin düzenlediği ve Altın Kızlar adı verilen operasyonda Antalya, İstanbul, Sakarya ve Çankırıda gözaltına alınan 26 kişiden 10unun Burdur İl Emniyet Müdürlüğündeki sorgulamaları tamamlandı.
     Zanlılar M.Y, A.A, M.K, F.G, A.Y, B.Y, Z.G, H.Y, S.A ve N.Ç sorgulamalarının ardından Burdur Adliyesine sevk edildi.
     Burdur Emniyet Müdürlüğü ekipleri, aralarında Burdurun da olduğu çok sayıda il ve ilçede 14 ayar altın bileklik görüntüsü verilmiş değersiz ziynet eşyalarını kuyumcularda kadınlar aracılığıyla gerçek altın gibi bozdurduklarının belirlenmesi üzerine çalışma başlatmıştı.
     Polis ekiplerin bazı adreslere eş zamanlı baskınlar düzenlediği operasyonda Antalyada 19, İstanbulda 5, Sakarya ve Çankırıda 1er kişi olmak üzere 13ü kadın, 13ü erkek toplam 26 kişi gözaltına alınmıştı.
    
     Muhabir: Gökmen Yüce
     Yayıncı: Tuncer Çetinkaya
<< Önceki Haber Sahte altın operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER