Sahte komiseri banka görevlisi yakalattı

Sahte komiseri banka görevlisi yakalattı -Adanada, kendisini komiser olarak tanıttığı kişiden istediği 41 bin lirayı bankadan çekmek isteyen dolandırıcılık zanlısı, banka görevlisinin dikkati sonucu yakalandı (Fotoğraflı


ADANA (A.A) - Ceyhan ilçesinde, kendisini komiser olarak tanıttığı kişiden istediği 41 bin lirayı bankadan çekmek isteyen dolandırıcılık zanlısı, banka görevlisinin dikkati sonucu yakalandı.
     Alınan bilgiye göre, Ahmet T. (25), telefon numarasına ulaştığı Yalovada ikamet eden Z.Yyi arayıp Ben komiserim. Peşinizde büyük bir çete var ve sizden yüklü miktarda para dolandırmayı düşünüyorlar. Şuan Ceyhandalar ve ekibimle birlikte takiplerindeyiz. Çete üyelerine yem olarak vermemiz için 41 bin lira gönderin. Adamları yakalayınca paranızı geri alacaksınız diyerek verdiği hesap numarasına para yatırmasını istedi.
     Paniğe kapılan Z.Y, Ahmet Tnin isteği üzerine Kocaelinin Karamürsel ilçesindeki bir bankadan 41 bin lira yatırdı.
     Ahmet T. birkaç saat sonra bankanın Ceyhandaki şubesine giderek, parayı çekmek istedi. Ancak, Ahmet Tnin aceleci davranışlarından şüphelenen banka görevlisi durumu polise bildirdi.
     Bankaya gelen İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Ahmet Tyi gözaltına aldı. Z.Ynin bilgisine başvurulmasıyla Ahmet T. suçunu itiraf etti.
     Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Ahmet T, dolandırıcılık suçundan çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
     Bankadaki 41 bin liranın Z.Yye teslim edildiği, Ahmet Tye yardım ettiği belirlenen bir kişinin ise yakalanmasına çalışıldığı bildirildi.
    
     Muhabir: İrfan Kurt
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Sahte komiseri banka görevlisi yakalattı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER