Sakaryada öğretmenin kız öğrencisini kaçırdığı iddiası

Sakaryada öğretmenin kız öğrencisini kaçırdığı iddiası -14 yaşındaki öğrencisini kaçırması için ilköğretim öğretmenine yardım ettikleri iddiasıyla yargılanan 4 sanık tahliye edildi


SAKARYA (A.A) - Söğütlü ilçesinde 14 yaşındaki kız öğrencisini kaçırması için ilköğretim öğretmenine yardım ettikleri iddiasıyla yargılanan 4 sanık tahliye edildi.
     Sakarya 2. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya tutuklu sanıklar ilköğretim öğretmeni M.T. (34) ile öğrencisini kaçırması için kendisine yardım ettikleri öne sürülen ağabeyi A.T, yengesi G.A. ile arkadaşları S.T. ve İ.İ. ile tarafların avukatları katıldı.
     Mahkeme heyeti, tutuklu sanıklar A.T, G.A, S.T. ve İ.İnin tahliyesine, M.Tnin tutukluluk halinin devamına karar verdi.
    
     -Olay-
    
     Açığa alınan ilköğretim öğretmeni M.T. hakkında 14 yaşındaki kız öğrencisine cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla 24 Martta yakalama kararı çıkarılmış, güvenlik güçlerince aranan şüpheli 17 Nisanda ailesiyle tedavi için Toyotasa Acil Yardım Hastanesine gelen kız öğrencisini kaçırmıştı. M.Tnin ağabeyi A.T, yengesi G.A. ile arkadaşları İ.İ. ve S.T, cinsel istismar ve kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma suçlarını işlemesinde şüpheliye yardımcı oldukları iddiasıyla tutuklanmıştı.
     İlköğretim öğretmeni M.T, olaydan 115 gün sonra, 9 Ağustosta Karasu ilçesinde yakalanmıştı.
     Davanın içeriğine ilişkin yayın yasağı kararı verilmişti.
    
     Muhabir: Çağrı Turgut
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Sakaryada öğretmenin kız öğrencisini kaçırdığı... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER