Sakaryadaki silahlı saldırı

Sakaryadaki silahlı saldırı -Saldırıda yaralanan BİK çalışanlarından Devrim Ersin Özergin hayatını kaybetti


SAKARYA (A.A) - Sakaryada Anadolu gazetesinde denetim yaptıkları sırada silahlı saldırıya uğrayan Basın İlan Kurumu (BİK) çalışanlarından Devrim Ersin Özergin, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
     Akıncılar Mahallesi Büyükgeçit Sokaktaki Anadolu gazetesinde denetim yaparken gazetenin İmtiyaz Sahibi Adnan Uyumazın silahlı saldırısı sonucu yaralanan BİK çalışanı Özergin, ambulansla Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
     Özergin, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
     Bu arada, yaralılardan Yenisakarya gazetesi çalışanı Mustafa Sukenin, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi, BİK Sakarya Şube Müdürü Recep Bolat ile kurum çalışanı Ökkeş Buğra Atılganın da Toyotasa Acil Yardım Hastanesindeki tedavileri sürüyor.
     Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay ve Kocaeli Valisi Mustafa Büyük de hastaneye gelerek yaralıların sağlık durumuyla ilgili yetkililerden bilgi aldı.
     Öte yandan, polis ekiplerinin Anadolu gazetesinde yaptıkları inceleme sürerken, olaydan sonra kaçan Uyumazın yakalanması için başlattıkları çalışmalar devam ediyor.
    
     Muhabir: Mehmet Özcan-Çağrı Turgut
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Sakaryadaki silahlı saldırı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER