Sakaryadaki silahlı saldırı

Sakaryadaki silahlı saldırı -AGC Başkanı Yeni: -Böyle bir saldırının hiçbir haklı gerekçesi olamaz. Bu alçaklıktan başka bir şey değildir


ANTALYA (A.A) - Antalya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Mevlüt Yeni, Basın İlan Kurumu çalışanlarına yönelik saldırıyla ilgili, Böyle bir saldırının hiçbir haklı gerekçesi olamaz. Bu alçaklıktan başka bir şey değildir dedi.
     Mevlüt Yeni, yazılı yaptığı açıklamada, saldırının tüm basın camiasını derin bir üzüntüye boğduğunu bildirdi. Gazetecinin eline silah almayacağını, sorunlarını kalem ve hukuk yoluyla çözeceğini belirten Yeni, Böyle bir saldırının hiçbir haklı gerekçesi olamaz. Bu alçaklıktan başka bir şey değildir dedi.
     Yeni, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
     Ne yazık ki çıkar amaçlı gazete sahibi olanların sorunları çözmede kullandıkları yol, şiddetten öteye geçmez. Antalya basınının da yakından tanıdığı ve yıllardır Antalyaya denetime gelen Devrim Ersen Özgerginin bu beklenmedik haince saldırı sonucu ölümü, tüm basın camiamızı derin bir üzüntüye boğmuştur. Günahsız, masum kardeşimize saldıran canidir, katildir. Devrim Ersin Özgergine Allahtan rahmet, yaralanan İl Müdürü Recep Polat, Denetçi Ökkeş Duran Atılgan ve Gazeteci Mustafa Sükeye acil şifalar diliyorum.
    
     Muhabir: Okan Özer
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Sakaryadaki silahlı saldırı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER