Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu:

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu: -Arifiyeye yaklaşık 5 bin metrekarelik alanda yeni bir meydan kazandıracağız


SAKARYA (A.A) - Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Arifiyeye yaklaşık 5 bin metrekarelik alanda yeni bir meydan kazandıracaklarını söyledi.
     Arifiye Belediyesini ziyaret eden Toçoğlu, Arifiyenin kabuğunu kırdığını belirterek, önemli olanın güzel hizmetleri hayata geçirerek vatandaşlar tarafından takdir edilmek olduğunu bildirdi.
     Sakaryanın her yanında yaptıkları çalışmaların Arifiye ayağında da faaliyetlere hız verdiklerine dikkati çeken Toçoğlu, Daha önce sözünü verdiğimiz Arifiyeye yeni bir meydan için 7 Haziran Perşembe günü ihaleye çıkıyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak yaklaşık 5 dönüm alanı kapsayan bir meydan çalışmasını hayata geçireceğiz. Arifiye güzel bir meydana kısa süre içerisinde kavuşmuş olacak. Yol ve asfalt çalışmalarını sürdürmeye de devam edeceğiz. Çok güzel bir Sakarya için çalışmalarımızı aksatmadan sürdürüyoruz diye konuştu.
     Toçoğılu, ziyaretin ardından Gölbaşındaki çalışmaları ve kültür merkezi inşaatını gezdi.
     Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu ise kültür merkezinde halk eğitim merkezi, SAMEK kursları, düğün salonu ve kafeteryaların olacağını ifade etti.
     Öte yandan, meydan ihalesi 7 Haziran Perşembe günü 10.30da açık ihale usulüyle gerçekleştirilecek.
    
     Muhabir: Uğur Subaşı
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER