Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu:

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu: -Sakaryamızın çok kültürlülüğü, o farklılıklar bizim zenginliğimiz


SAKARYA (A.A) - Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, şehrin çok kültürlü yapısının zenginlik olduğunu söyledi.
     Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) üyeleriyle, kahvaltı programında bir araya gelen Toçoğlu, Sakaryanın çok sayıda kültürel farklılığı içinde barındırdığını anlattı.
     Ekonomik ve siyasi alanda 10 yıldır istikrar yakalandığına işaret eden Toçoğlu, aynı istikrarın fikri anlamda da sağlanması gerektiğini belirtti.
     Toçoğlu, Sakaryanın gelişimi konusunda toplumun tüm kesimlerinin birlik ve beraberlik içinde çalışması gerektiğini vurgulayarak, Biz siyaseten, siz de ticareten bu çalışmayı yapıyoruz. İşbirliğini pekiştirmemiz lazım. Kendi başımıza her birimiz hiçbir şey yapamayız. Siyasette, ticarette, her alanda bu işbirliğini sürdürmemiz gerekiyor diye konuştu.
     Kentteki farklılıkların çok önemli olduğuna dikkati çeken Toçoğlu, şunları söyledi:
     Sakaryamızın çok kültürlülüğü, o farklılıklar bizim zenginliğimiz. Bu, aslında bizim gücümüz. Onları da koruyarak ve yaşatarak, Sakaryalılık bilinci ile çalışmalarımızı sürdürürsek, çok daha güzel bir Sakarya için, geleceği yakalayan bir şehir için çok önemli bir adım atmış oluruz. Biz siyaset yapıyoruz. Bugün varız, yarın olmayabiliriz ama iş adamları bu topraklarda çalışıyor, bu topraklarda kazanıyor. Siz daha kalıcısınız. Köklü çalışmalar içerisinde iş adamlarımızın daha fazla olması lazım.
    
     Muhabir: Mehmet Özcan
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER