Sakarya Emniyet Müdürlüğünde terfi töreni

Sakarya Emniyet Müdürlüğünde terfi töreni -Düzenlenen törende 43 personel bir üst rütbeye terfi etti -Emniyet Müdürü Mustafa Aktaş: -Polislerin terfi etmesinde kadınların rolü büyük olur


SAKARYA (A.A) - Sakarya İl Emniyet Müdürlüğünde görevli personeller için düzenlenen rütbe terfi töreninde, 43 emniyet personeli, bir üst rütbeye terfi etti.
     Sakarya Polis Evinde gerçekleştirilen törende konuşan İl Emniyet Müdürü Mustafa Aktaş, her emniyet mensubununu terfi heyecanı yaşadığını ve bunda eşlerinin büyük rolü olduğunu anlattı.
     Terfi eden arkadaşların heyecanını paylaşmak için burada olduklarını belirten Aktaş, Her rütbenin ayrı bir önemi var ama en güzel rütbe Komiser Yardımcılığı ve 1. Sınıf Emniyet Müdürlüğü. Çünkü birisi başlangıç, diğeri son rütbedir. Allah hepimize güzel rütbeler almayı nasip etsin dedi.
     Aktaş, anlamlı bir tören düzenlediklerine dikkati çekerek, bu tür törenlerin birer başlangıç olduğunu söyledi.
     Polislerin terfilerinde eşlerinin büyük rolü olduğunu vurgulayan Aktaş, şöyle devam etti:
     Terfi etmekte kadınların da büyük rolü var. Meşakkatli ve uzun bir yol. Burada hanımların büyük rolü oldu. Polislerin terfi etmesinde kadınların rolü büyük olur. Kadınlar zaman zaman göz yaşlarını içine akıttılar, zaman zaman bizi destekleyip motive ederek yeniden bu mesleğe sarılmamızı sağladılar, desteklerini bizden esirgemediler.
     Aktaş, terfi alamayan personellerin de bulunduğunu belirterek, bunun geçici bir durum olduğunu da sözlerine ekledi.
     Tören sonrası terfi eden personeller ise şu şekilde:
     Erdoğan Toprakman, Mehmet Şahne ve Osman Tezcan 1. Sınıf Emniyet Müdürlüğüne, İdris Zorgör, Ekrem Bal ve Eftal Sinan 2. Sınıf Emniyet Müdürlüğüne, Osman Tamtürk, Mustafa Hacıfazlıoğlu, Ayhan Şahin, Mehmet Karakaş, Murat Akça, Nahit Sağlam, Süleyman Akça, Ömer Güngör, Recep Tepebaş, Apdulvahit Ünal, Ahmet Yücesoy, Zafer Akcan, Şaban Doğan, Hikmet Baş, Erdem Mali, Yaşar Sipahi, Yalçın Şipal, Yavuz Sağdıç ve Yüksel Usta 3. Sınıf Emniyet Müdürlüğüne, Osman Yıldırım, Murat Yıldırım, Halil İbrahim Keskin, Hakan İzmir, Erol Turan 4. Sınıf Emniyet Müdürlüğüne, Uğur Doğru, Deniz Engin, Erşat Kabasakal, Aslıgül İlhan, Erkan Celeb, Ayhan Elmalı, Erol Türkyılmaz ve Abdullah Çeleb Emniyet Amirliğine, Önder Kavak ve Murat Karakaş Başkomiserliğe, Abdullah Yiğit Bilgin, Selahattin Keskin ve Engin Erkul ise Komiserliğe terfi etti.
    
     Muhabir: Salih Eren / Mehmet Özcan
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Sakarya Emniyet Müdürlüğünde terfi töreni Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER