Saklambaç oynarken girdiği beton çukura sıkıştı

Saklambaç oynarken girdiği beton çukura sıkıştı -Bursanın İnegöl ilçesinde arkadaşlarıyla saklambaç oynarken, elektrik direğini yerleştirmek için açılan beton çukura giren çocuk, bir saatlik çalışma sonrasında sıkıştığı yerden çıka


BURSA (A.A) - İnegöl ilçesinde arkadaşlarıyla saklambaç oynarken, elektrik direği yerleştirmek için açılan beton çukura giren çocuk, bir saatlik çalışma sonrasında sıkıştığı yerden çıkartıldı.
     İlkokul 3. sınıf öğrencisi Emre Akdeniz, okuldan geldikten sonra evlerinin bulunduğu Anadolu Mahallesi, Turgut Reis Caddesinde arkadaşlarıyla saklambaç oynamaya başladı.
     Akdeniz, saklanmak için girdiği, evlerinin hemen yanındaki yol kenarında elektrik direği dikmek için açılmış 1 metrelik beton çukurda sıkıştı.
     Çocuğun bağırması üzerine arkadaşları durumu ailesine bildirdi. Çocuğun sıkıştığı yerden çıkarılamaması üzerine, İnegöl Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Arama Kurtarma Ekiplerine haber verildi.
     Olay yerine gelen ekipler, iş makinesi yardımıyla 1 saatlik çalışma sonucunda, beton yapıyı kırarak Akdenizi sıkıştığı yerden çıkardı.
     Akdeniz, 112 Acil Servis ambulansıyla İnegöl Devlet Hastanesine kaldırıldı.
    
     Muhabir: Şaban Kılıççı / Halil İbrahim Başer
     Yayıncı: Erdem Gültekin
<< Önceki Haber Saklambaç oynarken girdiği beton çukura sıkıştı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER