İzleyicinin gönlünü fetheden dizi! Reytingleri zorluyor...

İşlediği konularla izleyicilerin gönlünde taht kuran TV dizisinden yepyeni bir haber var.

İzleyicinin gönlünü fetheden dizi! Reytingleri zorluyor...

2 Temmuz’da, Samanyolu Televizyonu’nda izleyicisine 'Merhaba' diyen interaktif dizi "İki Dünya Arasında" dizisini seyirci çok sevdi. 

Başladığı günden bu yana Şile’de çekimleri süren ve Samanyolu Televizyonu'nun ilk günlük dizisi İki Dünya Arasında, her geçen gün reytingleri zorlamaya devam ediyor. Sevilen dizi, SBT ölçümlerine göre TOTAL izleyici grubunda en çok izlenen 8. yayın oldu.

Hafta içi her akşam 18.45'de yayınlanan dizi, verdiği sosyal mesajlarla da gündemi sık sık meşgul etti. Daha ilk bölümlerinde, yaz aylarında yoğun olarak tartışılan kürtaj konusunu gündeme getiren dizi, büyük yankı uyandırmıştı. Ayrıca çeşitli okullar tarafından da ‘En İyi Aile Dizisi’ ve ‘Yılın Dizisi’ seçildi.

Yetim Kermesi’, ‘Alkolik Baba ve Evlatları’, ‘Anne Oğul Küskünlüğü’, ‘Yardımlaşma Ruhu’, ‘Baba Sevgisi Eksikliği’, ‘Dernek Arsa Bağışlaması’, ‘Baba Oğul Barıştırma’, ‘Böbrek Mafyası’, ‘Evlatlık Hikayesi’, İnançsızlık Girdabı’, ‘Kadına Şiddet’, Kürtaj, Down Sendromu’, ‘İftira’, ‘Sorumsuz Anne’, Tövbekar Olmak’, ‘Üvey Baba’, ‘Öğrenci Bursu’, ‘Berdel’, ‘Suriye Savaşı’, ‘Gönül Köprüsü’, ‘Yaşlılara Hürmet’, ‘Canlı Bomba- Örgüt’, ‘Otizm’ gibi günlük konulara değinerek seyircinin gönlünü fetheden dizi yeni bölümleri ile de izleyiciyi şaşırtmaya devam edecek.  

DÜNYANIN KANAYAN YARALARINA DA DİKKAT ÇEKMİŞTİ
Suriye’deki iç savaş ve Türkiye’ye sığınan Suriyelileri konu eden İki Dünya Arasında, çocuğuyla birlikte Türkiye’ye kaçarak hayat mücadelesi veren Sahra karakteri ve çocuğunun hayat hikâyesini anlatıyor. 
Daha 2. bölümde Suriye’deki çocuklar için yaktığı ağıtla ekran başındakileri ağlatan Sahra karakteri, verdiği hayat mücadelesi ile de örnek oldu. 

SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNE DESTEK VERDİ
17. bölümde Şişli’deki Down Cafe’de çalışan down sendromlu çocuklar, dizi oyuncusu olmuştu. İmam Ahmet ile Nisan’ın beklediği bebeklerinin down sendromlu olması üzerine yaşadıkları kafa karışıklığı, bir dönem izleyici arasında da tartışma konusu olmuştu. Çocuklarını dünyaya getirmekte kararlı olan Ahmet ve Nisan, down sendromlu çocuklarına nasıl bakacaklarını düşünmüş, birlikte down sendromlu çocukları ziyaret etmişlerdi. Her bölümde rehber niteliğinde hayati mesajlar veren dizinin oyuncuları, 30 Eylül’de seti bırakarak 3. Down Sendromu Dostluk Yürüyüşü’ne katılmış; hem çocuklara, hem de ailelerine moral vermişti.


<< Önceki Haber İzleyicinin gönlünü fetheden dizi! Reytingleri zorluyor... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER