Salihli Devlet Hastanesinden hayırsevere vefa

Salihli Devlet Hastanesinden hayırsevere vefa -Başhekim Gökhan Gürsoy, acil servis binasını merhum eşi Kazım Dinçkan ile birlikte yaptıran Gürcü Dinçkanı evinde ziyaret etti


MANİSA (A.A) - Salihli Devlet Hastanesi Başhekimi Gökhan Gürsoy, hastane acil servis binasının merhum eşi Kazım Dinçkan ile birlikte yaptıran Gürcü Dinçkanı ziyaret etti.
     Gürsoy, hastane İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Adem Arslan ile birlikte Gürcü Dinçkanı evinde ziyaret ederek görüştü.
     Ziyarette merhum eşinin yaptığı bağış nedeniyle Gürcü Dinçkana teşekkürlerini sunan Gürsoy, Allah hayrınızı kabul etsin. Bizler size minnettarız. Bir alo kadar size yakınız. Her tür ihtiyacınızda bize telefon etmenizle koşarız. Siz bizim için baş tacısınız. Size tüm personelimiz adına teşekkür ediyoruz. Kapımız yüreğimiz her zaman açık. Gelmenizle bizi onurlandırırsınız diye konuştu.
     Gürcü Dinçkan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, şunları söyledi:
     Biz eşimle yıllarca elin memleketinde çalışıp çabaladık, birikimimizi hastanemize bağışladık. Çok mutluyum. Gelişinizle beni çok mutlu ettiniz. Hayırseverlerin her kuruşu insanımıza hizmet olarak geri dönüyor. Bir emekli maaşım bir de oturduğum evim var, bu da bana yetiyor. İnsanımız için helal olsun.
     Hayırsever çift, Salihli Devlet Hastanesi Acil Servis binasının yapımı için 750 bin lira bağışta bulunmuş, inşaat çalışmaları sürdüğü dönemde Kazım Dinçkanın vefat etmiş, acil servis bina yapımı maliyeti 750 bin lirayı aşınca ortaya çıkan ek masraflar da Gürcü Dinçkan tarafından karşılanmıştı.
    
     Muhabir: Çetin Karabıyık
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber Salihli Devlet Hastanesinden hayırsevere vefa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER