Salihli Ticaret Borsasında görev dağılımı yapıldı

Salihli Ticaret Borsasında görev dağılımı yapıldı


MANİSA (A.A) - Salihli Ticaret Borsasında geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen seçimlerin ardından yeni yönetim kurulu görev dağılımını yaptı.
     Borsa seçimlerinde meclise giren 14 üye, yapılan seçim sonucu yönetim kurulu başkanı, yönetim kurulunun asil ve yedek üyelerini, genel kurul asil ve yedek üyeleri ile disiplin kurulunun asil ve yedek üyelerini belirledi.
     Seçim sonrası Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanlığına Yetiş Aksoy, Yönetim Kurulu üyeliklerine ise Adnan Devecier, Mevlüt Özer, Hasan Hüseyin Leblebici ve Mehmet Emin Deniz seçildi.
     Genel Kurul delegeliğine ise Yaşar Rüstem Samancı, Disiplin Kurulu üyeliklerine Tuncay Devecier, Osman Kurt, Ragıp Akuygur, Fatih Erdil, Mehmet Akdeniz getirilirken, yapılan oylamayla Ticaret Borsası Meclis Başkanlığına Halil Çöygün, Başkan Yardımcılığına ise İlter Yüksel seçildi.
     Salihli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Yetiş Aksoy, amaçlarının Salihli Ticaret Borsasının hizmet kalitesini daha üst seviyelere çıkartmak olduğunu, bunun içinde el birliği ile çalışmalarına söyledi.
    
     Muhabir: Çetin Karabıyık
     Yayıncı: Serdar Yılmaz
<< Önceki Haber Salihli Ticaret Borsasında görev dağılımı yapıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER