Şampiyon kız öğrenciler Kaymakam Türközü ziyaret

Şampiyon kız öğrenciler Kaymakam Türközü ziyaret eti


KASTAMONU (A.A) - Yıldız Kızlar Voleybol il birincisi olan Tosya Namık Kemal Ortaokulu öğrencileri, Tosya Kaymakamı Mehmet Türközü ziyaret etti.
     Türköz, makamında gerçekleşen ziyarette yaptığı konuşmada, Namık Kemal Ortaokulu Voleybol takımının, Yıldızlar kategorisinde il birinci olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ferdi ve takım sporlarının gençlerin sağlıklı birer birey olarak hayata atılması için büyük önem taşıdığını ifade etti.
     Sporun özellikle, çocuklarda sosyal ilişkileri arttırmada ve yaşıtları ile daha iyi arkadaşlıklar kurmada büyük bir yer tutuğunu belirten Türköz, Gençlerin düzenli spor yapmaları ve katıldıkları turnuvalarda şampiyon olmaları, ilçemiz için gurur kaynağıdır. İnşallah, gençlerimiz sizin gibi katıldıkları müsabakalarda başarılı olurlar. Kaymakamlık olarak bizler her zaman sizlerin yanındayız. Bundan sonra da her türlü desteği vermeye devam edeceğiz diye konuştu.
     Okul Müdürü Kemal Külahlı da, makamda gerçekleşen ziyarette, Türkiye Şampiyonası grup elemelerinde Kastamonuyu temsil edeceklerini belirterek, verdiği destekler nedeniyle Kaymakam Türköze teşekkür etti.
    
     Muhabir: Mehmet Ulusoylar
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber Şampiyon kız öğrenciler Kaymakam Türközü ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER