Samsunda hırsızlık operasyonu

Samsunda hırsızlık operasyonu -Hırsızlık yaptıkları öne sürülen 43 kişi ile çalıntı ziynet eşyası satın aldıkları iddia edilen 3 kuyumcu gözaltına alındı


SAMSUN (A.A) - Samsunda hırsızlık yaptıkları öne sürülen 43 kişi ile çalıntı ziynet eşyası satın aldıkları iddia edilen 3 kuyumcu gözaltına alındı.
     Samsun Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, Amasya, Trabzon, Samsun ve Tokatta yaklaşık 100 evden hırsızlık yapılmasıyla ilgili 4 aydır yürüttükleri çalışma kapsamında, il merkezi ile Bafra, Çarşamba ve Terme ilçelerinde 27 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.
     Güvenlik güçlerinin 45 ekip ve 235 personelle gerçekleştirdiği operasyonda, hırsızlık olaylarına karıştıkları öne sürülen 21i kadın 43 kişi gözaltına alındı. Yakalanan kadınlardan 2sinin hamile olduğu öğrenildi.
     Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda ise 3 ruhsatsız pompalı av tüfeği, 1 kuru sıkı tabanca, 1 dizüstü bilgisayar, bir miktar para ve ziynet eşyası bulundu.
     Yetkililer, gözaltına alınan şüpheliler hakkında, "suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, örgütü yönetmek, örgüte üye olmak, bu faaliyetler içerisinde evlerden hırsızlık yapmak ve konut dokunulmazlığını ihlal" suçlarından işlem yapılacağını bildirdi.
     Öte yandan, yakalanan zanlılardan çalıntı ziynet eşyası satın aldıkları iddia edilen 3 kuyumcu da gözaltına alındı.
    
     Muhabir: Ercan Dilaver - Hasan Saygan
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Samsunda hırsızlık operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER