Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Murzioğlu:

Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Murzioğlu: -Rusya ve Samsun arası uçuşlar 6 Kasım Salı günü karşılıklı olarak başlayacak


SAMSUN (A.A) - Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Rusya ve Samsun arası uçuşların 6 Kasım Salı günü karşılıklı olarak başlayacağını bildirdi.
     Murzioğlu, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Ekim ayı olağan meclis toplantısında yaptığı konuşmada, Samsun-Krasnodar arasındaki uçuşların Samsun Valiliği, Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile Samsun Ticaret ve Sanayi Odasının sübvanse edileceğini belirtti.
     Rusyaya kurulacak hava yolu bağlantısının Samsun şehrinin ekonomi ve kültürüne katkı sağlayacağını ifade eden Murzioğlu, Rusya ve Samsun arası uçuşlar 6 Kasım Salı günü karşılıklı olarak başlayacak. Salı ve Cuma günleri uçuşlar yapılacak. Uçuşların tamamı dolarsa hiçbir şey ödemeyeceğiz. Gidiş geliş 25 bin dolar. Yüzde 50ye kadar biz ödeyeceğiz. Yani her gidiş gelişte 3 kurumun kasasından çıkacak azami para 12 bin 500 dolar. Eğer uçuşa talep olursa seferler devam edecek. İki gidiş geliş deneyeceğiz. Samsun için ülkemiz ve bölgemiz için hayırlı olsun dedi.
    
     Muhabir: Anıl Kuru
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Murzioğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER