Samsunsporda olağanüstü genel kurula doğru

Samsunsporda olağanüstü genel kurula doğru -Kırmızı-beyazlı taraftar gurupları, kulüp başkanı Yılmaza destek yürüyüşü gerçekleştirdi


SAMSUN (A.A) - Samsunsporun taraftar grupları, 29 Haziran Cuma günü gerçekleştirilecek genel kurul öncesi kulüp başkanı Kazım Yılmaza destek için yürüyüş gerçekleştirdi.
     Yaklaşık bin kişilik kırmızı-beyazlı taraftar, 56lar Caddesinden başlayarak, Kazım Yılmaz ile sonuna kadar sloganıyla Kurtuluş Yoluna kadar yürüdü.
     Burada açıklama yapan Şirinler Taraftar Grubu tribün lideri Burak Güleç, Kazım Yılmazın göreve geldiği günden bu yana kulüp için maddi manevi büyük fedakarlık yaptığını belirtti.
     Yılmazın Samsunspora kurumsal kimlik kazandırdığını, profesyonelleşme adına bütün adımlar attığını vurgulayan Güleç, şunları kaydetti:
     Gelinen noktada, kurumsal anlamdaki başarısını sportif alana taşıyamamıştır. Kazım Yılmaz göreve geldikten sonra bugüne kadar Samsunspor tarihinde eşine pek az rastlanır fedakarlık yapmıştır. Şehirde doğmuş, vergi rekortmeni olmuş bu insana yapılan yalnızlaştırmanın anlamı nedir-
     Taraftarlar, açıklamanın ardından dağıldı.
     Samsunspor Kulübü Başkanı Kazım Yılmaz, geçen hafta düzenlediği basın toplantısında, kongrede başkanlık için yeniden aday olmayacağını açıklamıştı.
    
     Muhabir: Anıl Kuru
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Samsunsporda olağanüstü genel kurula doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER