Sanatçı Kamil Sönmezin vefatı

Sanatçı Kamil Sönmezin vefatı -Sönmezin Edirnede yaşayan hemşehrileri, sanatçının vefatının hüznünü yaşıyor (Fotoğraflı - Görüntülü)


EDİRNE (A.A) - Edirnedeki Karadenizliler, hemşehrileri sanatçı Kamil Sönmezin vefatının üzüntüsünü yaşıyor.
     Edirne Karadenizliler Derneği lokalinde oluşturulan Kamil Sönmez Köşesinde, sanatçının fotoğrafı karanfillerle süslendi. Edirnede yaşayan Karadenizliler de dernek lokaline gelerek sanatçının fotoğraflarının yanına karanfil bıraktı.
     Edirne Karadenizliler Derneği Kurucu Başkanı Prof. Dr. İrfan Coşkun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kamil Sönmezin ne kadar zirveye çıksa da mütevaziliğini hiçbir zaman kaybetmediğini söyledi.
     Sönmezin, toplumun içinden hiçbir zaman kopmadığını ifade eden Coşkun, Sanatçılar bir ülke için önemli temel taşladır, hele ki sanatı insanların mutluluğu, barışı ve huzuru için yapıyorlarsa daha da önemlidir. Kamil Sönmez, toplum için sanat yaptı, toplumun her kesimini kucakladı, toplumu temsil eden içimizden biriydi dedi.
     Dernek Başkanı Ali Kılıç da Sönmezle Ankarada yaşadığı dönemde çokça vakit geçirdiğini anlatarak, acılarının büyük olduğunu söyledi.
    
     Muhabir: Salih Baran
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Sanatçı Kamil Sönmezin vefatı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER