Sanatçı Keremcem Eskişehirde

Sanatçı Keremcem Eskişehirde -Keremcem, AÜ mühendislik öğrencilerinin Hollandada yapılacak tasarruf maratonuna katılacak rainbow isimli aracın tanıtımına katıldı


ESKİŞEHİR (A.A) - Sanatçı Keremcem, bir akaryakıt firması sponsorluğunda düzenlenecek olan "Tasarruf Maratonu Projesi"nin marka elçisi olarak, Eskişehire geldi.
     Keremcem, Anadolu Üniversitesi 2 Eylül yerleşkesinde bulunan Mühendislik Fakültesine gelerek, "Tasarruf Maratonu Projesi" kapsamında, Hollandada mayıs ayında düzenlenecek yarışmada, üniversiteyi temsil edecek olan Hidroana Takımının tasarladığı, "Rainbow" adlı aracın tanıtımına katıldı.
     Sadece hidrojenle çalışan aracı inceleyen ve Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan Hidroana Takımıyla görüşen Keremcem, araç hakkında AÜ Malzeme Bilimi ve Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. İrfan Töreden bilgi aldı.
     "En az yakıtla en çok kilometre giden aracın" seçileceği maratona 5 yıldır katıldıklarını anımsatan Töre, bu yıl tasarladıkları "Rainbow" adlı araçla iddialı olduklarını kaydetti.
    
     Muhabir: Yıldız Gündoğmuş
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Sanatçı Keremcem Eskişehirde Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER