Sanica Boru Elazığsporda moraller yerinde

Sanica Boru Elazığsporda moraller yerinde -Genel menajer Öztürk: İyi hazırlandığımız maçta taraftarlarımızın desteğiyle 3 puanı almanın mutluluğunu yaşıyoruz


ELAZIĞ (A.A) - Sanica Boru Elazığspor Kulübü Genel Menajeri Özgür Öztürk, ligde Trabzonspor karşısında aldıkları 3-1lik galibiyetin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
     Öztürk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Trabzonspor karşısında dün iç sahada aldıkları galibiyeti değerlendirdi. Trabzonsporun büyük bir camia olduğunu vurgulayan Öztürk, rakiplerinin deplasmanlarda en iyi oynayan takımlardan biri olduğuna dikkati çekti.
     Elazığspor olarak puana ihtiyaçları olduğunu, bu nedenle büyük-küçük takım ayrımı yapmadan her maça galibiyet parolasıyla çıktıklarını belirten Öztürk, Sonuç olarak bu 3 puanı Trabzonsporu yenerek almamız takıma, seyirciye, kente ayrı bir renk kattı. İlk yarı onlar da 3-0 yapabilirlerdi, kalecimiz çok iyi maç çıkardı. İyi hazırlandığımız maçta taraftarlarımızın desteğiyle 3 puanı almanın mutluluğunu yaşıyoruz diye konuştu.
     Ligin 20. haftasında deplasmanda karşılaşacakları Kasımpaşanın da güçlü bir kadroya sahip olduğuna dikkati çeken Öztürk, bu karşılaşmada da puan veya puanlar kazanmak için mücadele edeceklerini belirtti.
     Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneşin istifasına da değinen Öztürk, Şenol Güneş, çok beğendiğim bir teknik adam. Çok yakın tanımadığım halde duruşunu beğendiğim bir insan dedi.
     Spor kamuoyunda Elazığspor, Trabzonsporun teknik direktörünü gönderdi yönünde algı oluştuğunu belirten Öztürk, Güneşin yenilgiden dolayı değil takımda kan değişikliği gerektiği düşüncesiyle istifa ettiğini açıkladığını anımsatarak, Bizim herhangi bir takımı yenerek hocasını yollama gücümüz yoktur, hedefimiz de yoktur. Milli takımlar teknik direktörlüğü görevini de yürütmüş olan Şenol Güneşi Türk sporunun içerisinde tekrar görmek istiyorum. Güneşe bundan sonraki yaşamında başarılar diliyorum diye konuştu.
    
     -Gakgoşlar ligin ikinci yarısında çıkışa geçti-
    
     Ligde 18. haftada Fenerbahçe ile deplasmanda 2-2 berabere kalan Sanica Boru Elazığspor, dün evinde Sinan Kaloğlu, Köksal Yedek ve Serdar Gürlerin attığı gollerle Trabzonsporu 3-1 yenerek çıkışa geçti.
     Ligin alt sıralarından kurtulma yolunda önemli bir galibiyet elde eden Elazığ ekibi, puanını 20ye yükseltti. Ligde 16. sırada yer alan Elazığ temsilcisi, bu sezon ligde ilk kez bir maçta 3 gol attı.
    
     -Trabzonspora karşı ligdeki 2. galibiyet-
    
     Trabzonspor ile ligdeki 6. randevusuna çıkan Elazığspor, sahadan 3-1 galip ayrılarak rakibine karşı ligdeki ikinci galibiyetine imza attı. Trabzonsporu 2002-2003 sezonunda Elazığda 2-0 mağlup eden Elazığspor, rakibiyle yaptığı diğer 4 maçın 2sinden beraberlikle, 2sinden ise mağlubiyetle ayrılmıştı.
    
     Muhabir: Emrah Gökmen - Bestami Bodruk / Ömer Fansa
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Sanica Boru Elazığsporda moraller yerinde Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER