Sanica Boru Elazığsporun maçlarını Erzurumda oynamak

Sanica Boru Elazığsporun maçlarını Erzurumda oynamak istemesi -Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Çintimar: -Bülent Uygun ve kulüp yöneticileri ligde 2-3 maçını Erzurumda oynamak için bize talepte bulundular. Biz de yaptığımız görüş


ERZURUM (A.A) - Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Bülent Uygun ve kulüp yöneticileri ligde 2-3 maçını Erzurumda oynamak için bize talepte bulundular. Biz de yaptığımız görüşmeler sonucu Elazığsporun maçlarını burada oynamasında bir sakınca olmadığı kararını aldık dedi.
     Çintimar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Sanica Boru Elazığsporun sahasının bakımda olduğunu anımsatarak, bordo beyazlı ekibin maçlarını Erzurumda oynamak istediğini söyledi.
     Erzurumda 2 futbol takımının kampta olduğunu dile getiren Çintimar, Erzurum, diğer spor branşlarında olduğu gibi futbolda da bir kamp merkezi haline gelme yolunda ilerliyor. Birkaç takım daha burada kamp yapmak için bekliyor dedi.
     Kazım Karabekir Stadyumunun Türkiyedeki her takıma ev sahipliği yapabileceğine dikkati çeken Çintimar, şunları kaydetti:
     Bülent Uygun ve kulüp yöneticileri ligde 2-3 maçını Erzurumda oynamak için bize talepte bulundular. Biz de yaptığımız görüşmeler sonucu Elazığsporun maçlarını burada oynamasında bir sakınca olmadığı kararını aldık. Aldığımız kararı da kulüplere bildirdik. Biz sadece Elazığspora değil, sahası bakımda olan Karabükspora ve diğer futbol takımlarına Erzurumdaki futbol sahamızın kapılarının açık olduğunu belirtmek istiyorum. Burada kamplarını ve maçlarını yapabilirler. Bu bütün takımlarımız için geçerlidir. Erzurum sahasıyla, taraftarıyla ve iklimiyle her türlü müsabakanın yapılmasına müsaittir.
     Bordo beyazlı ekibin bu hafta deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacağını anımsatan Çintimar, Sanica Boru Elazığspor, önümüzdeki hafta Kasımpaşa ile daha sonra da deplasmanda bir takımla karşılaşacak. Sonra da Bursasporla maçı var. Takım Kasımpaşa ve Bursaspor maçlarını Erzurumda oynamak istiyor. Biz de her türlü destekte bulunduk. Bu desteklerimiz doğrultusunda Türkiye Futbol Federasyonuna maçlarını Erzurumda oynamak istediklerini ilettiler dedi.
     Sanica Boru Elazığspor Teknik Direktörü Bülent Uygun da ligde oynayacakları Kasımpaşa ve Bursaspor maçlarını Erzurumda oynamak istediklerini belirterek, Biz zaten maçlarımızı burada oynamak için başvuruda bulunmuştuk. İnşallah Türkiye Futbol Federasyonumuz da bizim başvurumuzu değerlendirir ve maçlarımızı burada oynarız dedi.
    
     Muhabir: Çağlar Sefertaş / Ayşe Yıldız
     Yayıncı: A. Fatih Tekcan
<< Önceki Haber Sanica Boru Elazığsporun maçlarını Erzurumda oynamak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER