Sanica Boru Elazığsporun transfer tahtası açıldı

Sanica Boru Elazığsporun transfer tahtası açıldı -Elazığspor Kulübü Yönetim Kurulu: -Kulüp başkanımız Selçuk Cengiz Öztürk, şahsi mücadelesi ve ciddi gayretleriyle kulübümüzde icraya giren paralar için TFFye şahsi olarak gerekli


ELAZIĞ (A.A) - Sanica Boru Elazığspor Kulübünün gelen icra dosyaları ve hacizlerden dolayı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından kapatılan transfer tahtasının, kulüp başkanı Selçuk Cengiz Öztürkün mücadelesi ve ciddi gayretleriyle gerekli paranın yatırılması sonucu açıldığı bildirildi.
     Sanica Boru Elazığspor Kulübü Yönetim Kurulu adına yapılan yazılı açıklamada, kulübe gelen icra dosyaları ve hacizlerden dolayı transfer tahtasının TFFde kapanması üzerine, bordo-beyazlı ekibin Spor Toto Süper Ligin ilk haftasında yarın oynanacak Fenerbahçe maçına çıkmama tehlikesiyle karşı karşıya kaldığı hatırlatıldı.
     Kulüp başkanı Selçuk Öztürkün dün gece geç saatlere kadar İstanbulda bulunduğu ve takımın transfer tahtasını açabilmek için yoğun çaba sarf ettiği ifade edilen açıklamada, şunlara yer verildi:
     Kulüp başkanımız Selçuk Cengiz Öztürk, şahsi mücadelesi ve ciddi gayretleriyle kulübümüzde icraya giren paralar için TFFye şahsi olarak gerekli parayı yatırarak, kapanan transfer tahtasının açılmasını sağlamıştır. Başkanımıza gösterdiği özveriden dolayı yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyoruz. Cumartesi günü oynayacağımız Fenerbahçe maçına 3 puan için çıkacağız. İzmir ve çevre illerdeki tüm Gakgoşları maça bekliyoruz. Elazığdan maça gelemeyen tüm hemşehrilerimizin de manevi destekleri ile dualarını rica ediyoruz.
    
     Muhabir: Emrah Gökmen
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Sanica Boru Elazığsporun transfer tahtası açıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER