Sanica Boru Elazığspor

Sanica Boru Elazığspor-Beşiktaş maçına doğru -Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Kovancılar ilçesine bağlı Çakırkaş beldesindeki Beşiktaş İlkokulu/Ortaokulunu ziyaret etti


ELAZIĞ (A.A) - Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Kovancılar ilçesine bağlı Çakırkaş beldesindeki Beşiktaş İlkokulu/Ortaokulunu ziyaret etti.
     Spor Toto Süper Ligde bu akşam oynanacak Sanica Boru Elazığspor-Beşiktaş karşılaşmasını izlemek üzere Elazığa gelen Orman, Elazığ Valisi Muammer Erol ve AK Parti Elazığ Milletvekili Faruk Septioğlu ile Kovancılar ilçesine bağlı Çakırkaş beldesine gitti.
     Elazığda 8 Mart 2010da meydana gelen depremde kullanılamaz hale gelen ilköğretim okulunun yerine beldede Beşiktaş Kulübünce yaptırılan ve 19 Ekim 2010 tarihinde açılan 12 derslikli okulu ziyaret eden Ormanı, öğrenciler çiçeklerle karşıladı.
     Öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirip, sohbet eden Orman, sınıfları gezdi. Bir sınıfta gazetecilere açıklamalarda bulunan Orman, çok mutlu olduğunu belirterek, gözlerinden ışık saçan çocukların kendi kültürleriyle büyüyeceğini söyledi.
     Vali Muammer Erol ve Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri başta olmak üzere okulun yapımında emeği geçen herkese teşekkür eden Orman, Çok mutluyum. Bunu sosyal sorumluluk projesinde Anadolunun her yerinde yapmayı nasip eder bize. Tabi önce Beşiktaşı bir toparlayalım da mali olarak ondan sonra. Burada evlatlarımızla, çocuklarımızla beraberiz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum ifadelerini kullandı.
     Vali Muammer Erol ise 2010 yılında yaşanan depremin ardından, yıkılan okulların acil yapılması ihtiyacının ortaya çıktığını anımsatarak, Sağ olsun Beşiktaş Kulübü yöneticilerinin ve özellikle de yöneticilerimizin eşlerinin gayret ve çabalarıyla, bizden böyle bir okul yapma teklifi kendilerine gitmeden bu okul yapılmış oldu. Okul sadece beldeye değil, çevrede taşımalı eğitim gören öğrencilere de hizmet veriyor diye konuştu.
     Erol, Septioğlu, Orman ve beraberindekiler, daha sonra Kovancılar ilçesindeki bir kahvehanede vatandaşlarla sohbet etti.
    
     Muhabir: Emrah Gökmen / Ömer Fansa
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Sanica Boru Elazığspor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER