Sanko Makina Güney Korede

Sanko Makina Güney Korede -Doosan İş Makinalarının Türkiye mümessili olan Sanko Makina, bir grup forklift kullanıcısını Doosan firmasının konuğu olarak Güney Koreye götürdü


GAZİANTEP (A.A) - Doosan Forklift kullanıcılarından bir grup, Sanko Makinanın koordinasyonunda Güney Korede fabrika ziyareti yaptı.
     Sanko Holdingden yapılan açıklamaya göre, Doosan İş Makinalarının Türkiye mümessili olan Sanko Makina, bir grup forklift kullanıcısını Doosan firmasının konuğu olarak Güney Koreye götürdü.
     Güney Koreye giden heyette, Sanko Makina Genel Müdürü Orhan Aydoğan ve Forklift Satış Direktörü Faruk Kösenin de aralarında olduğu Sanko Makina forklift satış ekibinin yanı sıra Türkiyenin her bölgesinden Doosan forklift kullanıcısı olan Sanko Makina özel müşterileri yer aldı.
     Güney Kore Incheonda bulunan Doosan forklift fabrikası ve yedek parça deposunu ziyaret eden heyet, başkent Seuldeki tarihi ve kültürel yapıların yanı sıra, Kuzey Kore ve Güney Koreyi birbirinden ayıran Kore Tarafsız Bölgesini (DMZ) de gezdi.
     Seuldeki Korean Houseda Kore mutfağını da tanıma fırsatı bulan heyettekiler, Koreye özgü folklorik bir sahne gösterisine de katılarak Kore kültürünü yakından inceledi.
     Sanko Makina ve Türkiyenin tüm bölgelerinden gelen Doosan Forklift müşterilerden oluşan 21 kişilik heyetin özellikle Savaş Müzesindeki Kore Şehitleri Anıtı ziyareti, gezinin en anlamlı bölümümü oluşturdu.
     Şehitler anıtına çelenk bırakan ziyaretçiler Savaş Müzesi içindeki bölümleri de gezerek, Kore savaşı hakkında ayrıntılı bilgi edinme fırsatı buldular.
     Bu arada, Sanko Makina forklift ve iş makinası grubundaki özel müşterilerin önümüzdeki aylarda da Güney Kore ziyaretlerinin devam edeceği bildirildi.
    
     Muhabir: Zeynep Yücetaş
     Yayıncı: Hasan Özkal
<< Önceki Haber Sanko Makina Güney Korede Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER