Şanlıurfada Ramazanda her gün bir okulda

Şanlıurfada Ramazanda her gün bir okulda iftar verilecek -Vali Güvenç: Ramazan ayında, tüm mahalleri kapsayacak şekilde her gün bir okulda, 30 gün boyunca iftar vereceğiz


ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Ramazan ayı dolayısıyla tüm mahalleleri kapsayacak şekilde her gün bir okulda, 30 gün boyunca iftar vereceklerini bildirdi.
     Valilik basın bürosundan yapılan açıklamaya göre, Şanlıurfa Valiliğince Ramazan ayında gerçekleştirecek etkinliklere ilişkin, Valilik Toplantı Salonunda kentteki tüm kurum amirlerinin katılımıyla bir toplantı gerçekleştirildi.
     Açıklamada görüşlerine yer verilen Vali Güvenç, mahalle sakinleriyle kurumları bir araya getirecek olan iftar yemekleri organize edeceklerini belirterek, organizasyonun giderlerinin ŞURKAV, İl Özel İdaresi ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) ile katkıda bulunmak isteyen hayırseverlerin yardımıyla sağlanacağını kaydetti.
     İftar programlarına ilişkin başvuruları almaya başladıklarını dile getiren Vali Güvenç, iş adamlarından da bu konuda destek beklediklerini aktardı.
     Vali Güvenç, birlik ve beraberlik içerisinde bir Ramazan geçirmek istediğini ifade ederek, şunları kaydetti:
     Bizim yaptığımız çalışmada bir önderlik, bir örnek diye düşünüyoruz. Ramazan ayında, tüm mahalleri kapsayacak şekilde her gün bir okulda, 30 gün boyunca iftar vereceğiz. Bizle de olabilirler bir akşam gelip bizimle de iftar edebilirler. Bir mahallede vatandaşlarımızla birlikte ayrıca kendileri de bu tür etkilikler yapabilir.
     Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Ramazan ayında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelikin kente gelmesinin planlandığını da aktaran Güvenç, Bakan Çelikin de düzenlenecek iftar programına katılmasını beklendiklerini dile getirdi.
    
     Muhabir: Rauf Maltaş/Yasin Dikme
     Yayıncı: Mehmet Öztaş
<< Önceki Haber Şanlıurfada Ramazanda her gün bir okulda Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER