Şanlıurfadan kısa kısa

Şanlıurfadan kısa kısa -ŞUTSOdan Kadastro İl Müdürüne ziyaret


ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Başkanı Eyüp Sabri Ertekin, Şanlıurfa Kadastro İl Müdürü Seyfettin Genceri makamında ziyaret etti.
     ŞUTSOdan yapılan açıklamaya göre, Başkan Ertekin, yatırımcıların kullanımına sunulması amacıyla kullanılabilir hazine ve kamuya ait parseller hakkında Kadastro İl Müdürü Gencerden bilgi aldı.
     Amaçlarının kenti daha fazla kalkındırmak ve ciddi yatırımcıyı bölgeye çekmek olduğunu belirten Ertekin, şunları kaydetti:
     "Organize Sanayi Bölgemizde gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla çok şükür ki birçok önemli markayı ilimize kazandırdık. Şimdiki hedefimiz ise hizmet sektöründe özelikle turizm yatırımları noktasında ilimize yatırımcı kazandırmak. Bu vesileyle yatırımcılarımız için bir ön fizibilite çalışması yapmak istiyoruz. Bu noktada Kadastro Müdürümüz Gencerden kamu arazileri hakkında bilgi talebinde bulunduk. İnşallah bu bilgileri yatırım için ilimize gelen firmalarımızın kullanımına sunacağız."
     Gencer ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kentin kalkınması için üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını belirtti.
    
     -Karaköprü Belediyesinde hizmet içi eğitim
    
     Karaköprü Belediyesi, personeline yönelik hizmet içi eğitim düzenledi.
     Belediye basın bürosundan yapılan yazılı açıklamaya göre, personelin hizmet konusunda daha verimli olabilmesi amacıyla Belediye Kültür Merkezi salonunda hizmet içi eğitim programı düzenlendi.
     Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, eğitimin açılışında, hayata geçirdikleri yeni projelerlerle beldeye yeni bir vizyon kazandırdıklarını belirterek, bunu ekip olarak gerçekleştirdiklerini kaydetti.
     Kişisel Gelişim Uzmanı Halil Ata Bıçakçı tarafından verilen eğitimde katılımcılara kişisel gelişim, zoru başarma ve azimli olma, empati kurma, çalışma sırasında iletişim kurma konularında bilgiler verildi.
    
     Muhabir: Eşber Ayaydın / Yasin Dikme
     Yayıncı: Ömer Fansa
<< Önceki Haber Şanlıurfadan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER