Şanlıurfadan kısa kısa

Şanlıurfadan kısa kısa -Milli Eğitim Müdürü İlci, Bozovada okul idarecileriyle bir araya geldi


ŞANLIURFA (A.A) - İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci, Bozova ilçesinde okul müdürleriyle bir araya geldi.
     İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, İlci, Bozovada Atatürk İlköğretim Okulunda ilçede görev yapan okul müdürleriyle bir toplantı yaptı.
     İlci, ortak akılla sorunların daha rahat aşılabileceğini belirterek, bu kapsamda her ay bir ilçede okul müdürleriyle bir araya gelerek eğitimle ilgili problemleri konuştuklarını kaydetti.
     Toplumdaki sorunların eğitimle aşılabileceğini ifade eden İlci, "Toplumda ayakları üzerine basan şahsiyet sahibi onurlu insanlar varsa bu eğitimcilerin marifetidir, eğitimcilerin ortaya koyduğu bir eserdir. Aynı şekilde tam tersi durumunda da bunun da sorumlusu, yetiştiricisi ve bunları ortaya koyanın da biz eğitimciler olduğumuza inanıyorum" ifadelerini kullandı.
    
     -İlçelere sentetik çim saha yapılıyor
    
     Şanlıurfada altı ilçede çim saha yapım çalışmaları sürüyor.
     Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, ilçelerde yapımı devam eden sentetik çim sahaları gezerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.
     Hilvan, Ceylanpınar, Halfeti, Bozova, Harran ve Suruç ilçelerinde sentetik çim saha çalışması yapımının sürdüğünü belirten Yıldız, Birecik, Viranşehir ve Siverekte de sentetik çim saha yapmak için girişimde bulunduklarını kaydetti.
    
     Muhabir: Eşber Ayaydın / Rauf Maltaş
     Yayıncı: Ömer Fansa
<< Önceki Haber Şanlıurfadan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER