Şanlıurfadan kısa kısa

Şanlıurfadan kısa kısa -İl genelinde 7 yarı olimpik yüzme havuzu yapılıyor


ŞANLIURFA (A.A) - İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu, yapımı süren olimpik yüzme havuz çalışmalarını inceledi.
     İl Özel İdaresinden yapılan açıklamaya göre, özellikle yaz aylarında yaşanan boğulmaların önüne geçmek için Vali Celalettin Güvençin talimatıyla Yenice Mahallesi ile Viranşehir, Ceylanpınar, Birecik, Hilvan, Suruç, Akçakale ve Siverek ilçelerinde 7 yarı olimpik yüzme havuzu yapılması için çalışma başlatıldı.
     Çalışmaları inceleyerek yetkililerden bilgi alan Büyükhatipoğlu, havuzların yaz aylarına yetiştirilmesi için yoğun şekilde çalışıldığını kaydetti.
    
     -Milletvekili Kaçarın ziyareti-
    
     AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaçar, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Şanlıurfa İl Müdürü Murat Demirkolu ziyaret etti.
     AK Partiden yapılan açıklamaya göre, Kaçar, İl Başkan Yardımcısı İsa Kızıldemir, Kadın Kolları Başkanı Aysel Göncü ve partililerle yeni göreve başlayan Demirkolu ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundu.
     Kaçar, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın çizdiği vizyon doğrultusunda ihtiyaç sahiplerini, devletin imkanlarından faydalandırmak için çalışmalar yaptığını kaydetti.
     Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Demirkol da ayrım yapmadan herkese ulaşacaklarını belirtti.
    
     Muhabir: Müslüm Etgü / Veli Gürgah
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Şanlıurfadan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER