AK Parti Muğla Milletvekili Özden:

AK Parti Muğla Milletvekili Özden: -"Amacımız yıllardır buraları (2B arazileri) kullanan insanlarımızın haklarını ellerine teslim etmek"


MUĞLA (A.A) - AK Parti Muğla Milletvekili Yüksel Özden, 2B arazilerine belirledikleri fiyatlarda hakkaniyetli davrandıklarını belirterek, "Amacımız yıllardır buraları kullanan insanlarımızın haklarını ellerine teslim etmek" dedi.
     Özden, AK Parti Fethiye Gençlik Kolları Başkanlığının Fethiyespor Taraftarlar Derneği ile düzenlediği kahvaltıya katıldı. Özden, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, kendi liginde liderliği elde eden Fethiyespor futbolcuları ile teknik heyetine teşekkür etti.
     Fethiyesporun kalan maçlarında da başarılı olarak şampiyonluğu elde edeceğine inandıklarını dile getiren Özden, "Gayretli çalışmalar neticesinde Fethiyesporun başarısı da ortaya çıktı. Spor herkesin buluştuğu, bütün stresini attığı, hem bedensel hem de zihinsel gelişimi olumlu etkileyen bir faktör. En büyük temennimiz, Fethiyesporun bu yıl şampiyonluğu elde etmesi" diye konuştu.
     Milletvekili Özden, 2B arazilerinin değerinin hak ettiği yerde olması gerektiğini, bunu sağlamak için de büyük gayret sarf ettiklerini dile getirdi. 2B arazilerinin, köylünün alım gücü kadar olmasının yanında, toprağın da hak ettiği değerden satılmasının önemine değinen Özden, "Biz Muğlanın tüm ilçelerinde hakkaniyetli fiyatın belirlenmesi için o kadar çok çalıştık ki geçenlerde hem muhtarlarımız hem de bakanlığımız bize teşekkür etti. Yaptığımız toplantılarda halkımızın duyarlılığını çok iyi şekilde aktardık ve fiyatları da en makul çizgide ayarladık" dedi.
     Fiyatların belirlenmesinde gelen tepkiler ve şikayetler doğrultusunda tekrar komisyonlar kurularak en makul sonuca ulaşmaya çalıştıklarını anlatan Özden, bu konuda hala hata varsa gereğini yapmaya hazır olduklarını ifade etti.
     Özden, "Amacımız yıllardır buraları kullanan insanlarımızın haklarını ellerine teslim etmek. Buraları dağ iken bağ yapan benim köylüm. Oralarda emeği olan insanımızın arazileri alabilmeleri için her türlü yasal düzenlemeyi yaptık. Müracaatlarıyla da bunu teminat altına aldık" diye konuştu.
     Geçen hafta Karaçulha Çok Programlı Lisesinde çıkan yangında ek binası tamamen kullanılamaz hale gelen okulla ilgili çalışmalarına devam ettiklerini anlatan Özden, yarın Muğlayı ziyaret edecek Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcıya konuyu bizzat ileteceğini ve en kısa sürede sonuç almayı hedeflediklerini belirtti.
    
     Muhabir: Utku Uçrak
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber AK Parti Muğla Milletvekili Özden: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER