Şanlıurfadan kısa kısa

Şanlıurfadan kısa kısa -Karaköprü Belediyesinin çalışmaları


ŞANLIURFA (A.A) - Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, kentte yürütülen çalışmalarını Ankarada katıldığı toplantıda anlattı.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Çiftçi, merkezi Ankarada bulunan Şanlıurfa Platformunca düzenlenen "Yerel yönetimler ve Şanlıurfa" konulu toplantıya konuşmacı olarak katıldı.
     Platform Başkanı Habip Çadırcı ve üyelerinin toplantıdaki belediye hizmetlerine ilişkin sorularını yanıtlayan Çiftçi, şunları kaydetti:
     "Belediye çalışanları ve vatandaşların beklentilerini karşılamak için gayret gösteriyorum. Karaköprünün yarınlarını bugünden düşünerek kararlar almanın ve uygulamanın yanı sıra beldenin geleceğini de bugünden planlamaya çalışıyoruz. Bu kararları alırken de mümkün olduğunca sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte hareket etmeye çalışıyoruz."
    
     -Şanlıurfa Tanıtım Günleri
    
     Şanlıurfa Tanıtım Günleri etkinliği 2-7 Mayısta Ankarada yapılacak.
     Kentteki kamu kurum ve kuruluşlarının işbirliğiyle Ankara Çankayadaki Barış Manço Parkı yanındaki fuar alanında gerçekleştirilecek etkinlikte, Şanlıurfanın kültür, sanat, sosyal, ekonomik ve mekansal dönüşümleri katılımcılara anlatılacak.
     Film gösterimi, basın toplantıları, sergi, konser, folklor, defile, panel, söyleşi ve atölye çalışmalara yer verilecek etkinlikte, İbrahim Tatlıses, Şener Şen, Ferhat Göçer gibi sanatçılarla da söyleşilerin düzenlenmesi planlanıyor.
    
     Muhabir: Rauf Maltaş / Müslüm Etgü
     Yayıncı: Ömer Fansa
<< Önceki Haber Şanlıurfadan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER