Şanlıurfadan kısa

Şanlıurfadan kısa - kısa -AK Parti İl Başkanı Eğilmeze tebrik ziyaretleri


ŞANLIURFA (A.A) - AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığına tekrar seçilen Yusuf Eğilmeze tebrik ziyaretleri sürüyor.
     Partiden yapılan açıklamaya göre, hafta sonu Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın katılımıyla gerçekleştirilen 4. Olağan İl Kongresinde yeniden seçilen Yusuf Eğilmezi, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit ve yönetim kurulu üyeleri ziyaret etti.
     Ziyaretten duyduğunu memnuniyeti ifade eden Eğilmez, Kongremiz düğün havasında geçti. Muhteşem bir kongre gerçekleştirdik. Teşkilatlarımızın katılımıyla yapılan kongreye verilen destekten dolayı herkese teşekkür ederiz diye konuştu.
     Merkez İlçe Başkanı Zahit ise İl Başkanı Eğilmezi ve yeni yönetimi tebrik etti.
    
     -Belediye Başkanı Fakıbaba otogarı denetledi
    
     Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, şehirler arası otobüs terminalinde incelemelerde bulundu.
     Fakıbaba, beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Emin İzol ile Esentepe Mahallesindeki yeni otogar binasında incelemelerde bulundu.
     BELSAN A.Ş Genel Müdürü Cengiz Konur, Otogar Müdürü Bahri Güler, BELSAN A.Ş Otogar Sorumlusu Fuat Altun ve diğer görevliler tarafından karşılanan Fakıbaba, otogar çalışanları ve yolcularla sohbet etti.
     2004 yılında faaliyette olan eski otogarın içler açısı durumda olduğunu, yeni otogarın ise modern bir binada hizmet verdiğini ifade eden Fakıbaba, Urfalılar otogarlarıyla gurur duymalı dedi.
     BELSAN A.Ş bünyesinde hizmet veren Ulaşım Koordinasyon Merkezini de gezen Fakıbaba, son teknolojinin kullanıldığı toplu taşıma izleme ünitesini gezdi.
     Urfa Karta ait otobüslerde gerçekleştirilen yolculukların güvenliği adına kurulan merkezi beğendiğini dile getiren Fakıbaba, bu hizmetlerin yürütülmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.
     Fakıbaba ayrıca Gezi boyunca esnafın ve vatandaşların fikirlerini aldıklarını belirterek, şunları kaydetti:
     2004 yılında hatırlıyorum da eski otogarımızın durumu içler açısıydı. Başkan olup seçildiğim zaman otogarı ziyaret ettiğimde karşılaştığım o çirkin manzarayı hiç hatırlamak istemiyorum. Ancak hizmete sunduğumuz otogara baktığımızda gurur duymamamız gereken bir otogar.
    
     Muhabir: Eşber Ayaydın
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber Şanlıurfadan kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER