Şanlıurfadan kısa

Şanlıurfadan kısa - kısa -Belediye personeline seminer


ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfa Belediyesince personele yönelik Haberleşme ve İletişim semineri düzenlendi.
     Belediye basın bürosundan yapılan açıklamaya göre, Şair Nabi Kültür Merkezinde Başbakanlık İletişim Merkezi (BİMER) Koordinatörü, İl Sağlık Müdür Yardımcısı Sait Koyuncunun konuşmacı olarak katıldığı seminerde belediye personeline haberleşme ve iletişim konuları anlatıldı.
     Belediye İnsan Kaynakları ve Eğitim Birim Sorumlusu Halit Çiftçi, belediyecilik hizmetlerinin daha sağlıklı, verimli ve standartlara uygun şekilde yürütülebilmesi amacıyla semineri düzenlediklerini belirtti.
     Belediyenin çeşitli birimlerinde görev yapan personele haberleşme ve iletişim konusunda önemli bilgiler aktardıklarını ifade eden Çiftçi, seminerin oldukça faydalı geçtiğini kaydetti.
     -Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürülüğüne ziyaret
    
     Türkiye Satranç Federasyonu Merkez Hakem Kurulu üyesi Hulusi Cihangir, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldızı ziyaret etti.
     Cihangir, Yıldız ile makamında gerçekleşen görüşmede satranca verdiği destekten dolayı teşekkür etti.
     Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ertuğrul Yıldız da satrancın her geçen gün Şanlıurfada da geliştiğini belirterek, bu gelişmedeki en büyük payın il temsilcisi Süleyman Sami Karsa ait olduğunu kaydetti.
    
     -AK Parti Merkez İlçe Başkanlığının ziyaretleri
    
     AK Parti Merkez İlçe Başkanlığının esnaf ziyaretleri devam ediyor.
     Partiden yapılan açıklamaya göre, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit, beraberindeki partililerle Akarbaşı Caddesi, Marangozlar Çarşısı, Kuyumcular Çarşısı esnafı ile Kasaplar Odası Başkanı Abbas Tumbulu ziyaret etti.
     Esnafla selamlaşan ve sorunlarını dinleyen Zahit, sorunları ilgili makamlara aktaracaklarını ve çözüm için takipçi olacaklarını kaydetti.
     Kasaplar Odası Başkanı Tumbul ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
    
     Muhabir: Müslüm Etgü
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber Şanlıurfadan kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER