Şanlıurfa Cezaevindeki yangın

Şanlıurfa Cezaevindeki yangın -Vali Celalettin Güvenç ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Seyit Eyyüpoğlu, E Tipi Kapalı Cezaevinde çıkan yangında yaşamını yitiren tutuklu ve hükümlülerin yakınlarına taziye ziyaretinde bulund


ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Seyit Eyyüpoğlu, E Tipi Kapalı Cezaevinde çıkan yangında yaşamını yitiren tutuklu ve hükümlülerin yakınlarına taziye ziyaretinde bulundu.
     Vali Güvenç ve Milletvekili Eyyüpoğlu, ilk olarak Bamyasuyu Mahallesindeki Yeni Arabi Taziyeevine giderek Kaya ailesine başsağlığı diledi.
     Burada aile büyükleriyle görüşen Güvenç ve Eyyüpoğlu, daha sonra Üldez, Satış, Tek, Özalp, Kılıç, Şimşek, Arslantay ailelerini de ziyaret ederek taziyelerini iletti.
     Ziyaretlerin ardından açıklamada bulunan Vali Güvenç, hayatını kaybedenlerin yakınlarına taziye ziyaretinde bulunduklarını söyledi.
     Yangında hayatını kaybeden 13 kişiye Allahtan rahmet dileyen Güvenç, şunları kaydetti:
     Hepsinin çok büyük üzüntü içerisinde olduğunu gördük, aynı şekilde bizim de üzüldüğümüzü onlara belirtik. Acılar paylaşıldıkça azalır bildiğiniz gibi, bu işin takipçisi olduğumuzu belirttik. Çok memnun oldular ben Urfalıların sağ duyusuna da teşekkür ediyorum. Ölenlere de bir kere daha rahmet diliyorum, bütün ailelere de sabırları için teşekkür ediyorum. İnşallah bir daha böyle üzücü olaylar bu memlekette yaşanmaz diye temenni ediyorum.
     Milletvekili Eyüpoğlu da hayatını kaybeden vatandaşlara Allahtan rahmet dileyerek, Acıları paylaşmak için sayın Valimle birlikte taziye evlerini dolaştık. Bu durumu istismar edenler var, üzerine oyun oynamak isteyen var. Urfalı bu oyunlara gelmez.
    
     Muhabir: Eşber Ayaydın / Mehmet Güldaş
     Yayıncı: İsmail Fidan
<< Önceki Haber Şanlıurfa Cezaevindeki yangın Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER