Şanlıurfaspor Kredi Kartı Lig lideri

Şanlıurfaspor Kredi Kartı Lig lideri


ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfaspor Bonus Kredi Kartının PTT 1. Lig takımları arasında en çok rağbet gören kartlar arasında lyer aldığı belirtildi.
     Şanlıurfaspor ile Denizbank arasında imzalanan protokol kapsamında yaklaşık 2 ay önce dağıtımına başlanan kredi kartları, vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.
     Denizbank Şanlıurfa Şube Müdürü Adnan Nakışçı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, söz konusu kartın diğer kredi kartlarından bir farkının bulunmadığını vurguladı.
     Şanlıurfaspor Bonus Kredi Kartı ile hem kulübün gelirlerinin artacağını hem de taraftarların kendine özel birçok ayrıcalıktan faydalanacağını ifade eden Nakışçı, şunları kaydetti:
     Kart başvurularına Şanlıurfalılar yoğun ilgi gösteriyor. Normal kredi kartı başvurularında böylesi yoğunluğu yaşamıyoruz. Şu anda 586 kartımız aktif kullanılıyor. 276 kartımız ise genel müdürlükte karar aşamasında bulunuyor. 230 adette şu an aldığımız başvuru var. Günlük 10 civarında giriş yapıyoruz. 400 kart başvurusu ise onaylanmadı. Bankamız diğer illerimizde de benzeri çalışma yapıyor. Şanlıurfa doğumlu müşterilerimize mesaj yoluyla da ulaşmaya çalışıyoruz. Genel müdürlüğümüzün 7 ilde yürüttüğü benzer çalışmalar var bizimki en iyi giden durumdadır. Bu sürede bu kadar kartın aktif hale getirilmesi bankacılık açısından önemli bir olaydır.
    
     Muhabir: Rauf Maltaş
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber Şanlıurfaspor Kredi Kartı Lig lideri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER