Şanlıurfaspor

Şanlıurfaspor-1461 Trabzon maçının tatil edilmesi -Şanlıurfa Fırıncılar Odası Başkanı Karaatlı: -Hakemin yanlı kararlarını kınıyorum


ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfa Fırıncılar Odası Başkanı Emin Karaatlı, Şanlıurfaspor-1461 Trabzon maçının tatil edilmesinde hakemin yanlı karar verdiğini savunarak, bunu kınadı.
     Kaaratlı, yaptığı yazılı açıklamada, GAP Arena Stadyumunda dün Şanlıurfaspor ile 1461 Trabzon arasında oynanan maçın 34. dakikasında tatil edilmesine tepki gösterdi. Hakem Hüseyin Sabancının maçtaki yönetimini eleştiren Karaatlı, şöyle devam etti:
     Çıkan olayların baş mimarı maçın hakemidir. Hakem verdiği saçma sapan kararlarla tüm türbinleri tahrik etmiştir. Sonra Şanlıurfaspor aleyhine verilmiş alakasız bir faulün ardından sarı kartla tüm taraftarları tahrik ederek, meydana gelen olayların baş sorumlusu olmuştur. Bu maçı katlettiği yetmezmiş gibi gider ayak Koraya gösterdiği ikinci kırmızı kartla önümüzdeki maçların da altına mayın döşeyip, öyle gitmiştir.
     Emin Karaatlı, Şanlıurfaspora her koşulda desteklerini sürdüreceklerini ifade ederek, şunları kaydetti:
     Federasyon sahaya giren taraftarlar üzerinden mi bu maçı değerlendirecek- Taraftarın hakeme fiili müdahalesi var mı- Ya o taraftarımızı ve takım futbolcularımızı tahrik eden yanlı kararlarıyla herkesi çileden çıkaran hakemin durumu ne olacak- Hakemin bu rezalet yönetiminin bir cezası yok mu- Bunu federasyona bildirecek bir gözlemci yok mu- Hakemi önce Allaha sonra Merkez Hakem Kurulunun vicdanlarına havale ediyorum.
    
     Muhabir: Rauf Maltaş / Eşber Ayaydın
     Yayıncı: Sevil Çelik

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER