Şarkışlada bayramlaşma programı düzenlendi

Şarkışlada bayramlaşma programı düzenlendi


SİVAS (A.A) - Şarkışla ilçesinde Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.
     Aşık Veysel Kültür Merkezinde ilçe protokolüyle bayramlaşan Kaymakam Davut Gül, burada yaptığı konuşmada, bayramların sıkıntıların sona ermesine vesile olmasını diledi.
     Bayramlaşmanın önemine dikkati çeken Gül Aynı ilçede bulunup da birbirimize mesaj çekmek çok ayıp, dolayısıyla böyle bir araya gelip görüşmek, hal hatır sormak en güzeli. Bu dinimizin gereğidir. Vakit ayırıp geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Rabbim daha nice bayramlara ulaştırır inşallah dedi.
     Programın ardından İlçe Jandarma Komutanlığına geçen Gül ve beraberindeki protokol üyeleri, burada vatani görevini yapan askerlerle bayramlaştı. Şarkışla Emniyet Müdürlüğünde görev başında bulunan polisler ile Şarkışla Devlet Hastanesindeki nöbetçi doktor, sağlık görevlilerinin de bayramını kutlayan Gül ve beraberindekiler, hastaların da bayramını tebrik etti.
     Gül ve protokol üyeleri, şehit ailelerini ziyaret ederek, bayramlaştı.
     Bayramlaşma programlarına, İlçe Askerlik Şubesi Başkanı ve Garnizon Komutanı Yüzbaşı Mustafa Demir, Şarkışla Belediye Başkanı Kasım Gültekin, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Halil Saraç, Emniyet Müdürü Ahmet Alaağaçlı, Cemel Belediye Başkanı Hakverdi Bulut, İlçe Müftüsü Mehmet Cingöz ve diğer protokol üyeleri katıldı.
    
     Muhabir: Kemal Erdoğmuş
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Şarkışlada bayramlaşma programı düzenlendi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER