Saruhanlı Belediyesinin tesisleri

Saruhanlı Belediyesinin tesisleri Gençlik Merkezine devredildi


MANİSA (A.A) - Saruhanlı Belediye Meclisi, belediyeye ait sosyal aktivite merkezi, kültür merkezi, eski kapalı düğün salonu ve spor salonunun 3 yıl süreyle Gençlik Merkezine tahsis edilmesi talebine oy birliğiyle onay verdi.
     Saruhanlı Belediye Meclisinin olağanüstü toplantısı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralının başkanlığında yapıldı.
     Toplantıda, Zafer Kalkınma Ajansının Sosyal Kalkınma Mali Destek Programından faydalanmak için hazırlanan bir proje kapsamındaki yer tahsisi konusunu görüşüldü.
     Toplantıya meclis üyelerinin yanı sıra Gençlik ve Spor Hizmetleri İlçe Müdürü İlhan Duran da katılarak kurumlarına tahsis edilen tesislerde gençler için yapacakları faaliyetlere ilişkin meclise bilgi verdi.
     Yapılan değerlendirmenin ardından meclis üyelerinin onayına sunulan belediyeye ait tesislerin kullanım hakkının 3 yıl süreyle Gençlik Merkezine devredilmesi konusu oy birliğiyle kabul edilDİ.
     Başkan Yaralı, yaptığı açıklamada Kaymakamlık, Belediye ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte gençlere yönelik bir proje hazırlığı içeresinde olduklarını belirtti.
     Projenin önemli ayaklarından birinin belediye meclisinde görüşülüp karara bağlandığını ifade eden Yaralı, Zafer Kalkınma Ajansına başvurabilmemiz için bu tahsis gerekliydi. Meclis üyelerimiz onay verdi. Projemiz kabul edilirse ilçenin gençleri için büyük yatırımlarımız olacak. Saruhanlı 3 yıl sonra sosyal, sportif, kültürel, sanat ve bilimsel alanlarda büyük ilerleme kaydedecek dedi.
    
     muhabir: Muammer Kökcüoğlu
     Yayıncı: Tolga Albay
<< Önceki Haber Saruhanlı Belediyesinin tesisleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER